Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz ötlet piercing szúratás...

Rossz ötlet piercing szúratás előtt kamu ékszert viselni és elhitetni a szülőkkel, hogy igazi?

Figyelt kérdés

Nagykorú vagyok már egy jóóóideje, dolgozom, gyakorlatilag magamat tartom el, de felsőoktatásban tanulok, az önellátásom csak akkor megoldott, ha kollégiumban élek. Ez viszont azt jelenti, hogy valahol tárolnom kell a cuccaim, amik nem férnek el a koliba, valahová mennem kell, ha nem lehetek a koliba (rezsicsökkentéses kiköltöztetés télen, random 5 nap random rendezvény miatt szállásoltatás a helyünkön, nyári koli kérvény elutasítása, stb.), tehát, ha nincs koli, akkor go haza.

Viszont anyám úgy áll hozzá, hogy "amíg nála élek..." és ő eléggé butthurt a testékszekrektől. Én meg szeretnék egy piercinget. Az orromba, tehát nem tudom rejtegetni. Nem tudom, hogy mennyire lenne kidobás-veszélyes cselekedet megcsináltatni, lévén, anyám kicsit... Hogy is mondjam... Nem normális. Szóval gondoltam előtte elkezdek kamu ékszert hordani, anyámnak a tudtára adom úgy, mintha igazi lenne, aztán ha hozzászokik, akkor megcsináltatom az igazit.

okt. 11. 18:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
24%
#30 Mennyire kell élettelennek lenni ahhoz, hogy valaki emlékezzen egy két évvel ezelőtti kérdésre, visszakeresse, majd belinkelje...?
okt. 13. 17:38
 32/36 anonim válasza:
53%
#32 Se keresni se emlékezni nem kellett,elég volt lentebb görgetni a Kapcsolódó kérdésekhez... Aztán döntsd el :)
okt. 13. 18:00
 33/36 anonim ***** válasza:
49%

#33 Értem. Ezesetben a szövegértési skillek hiányoznak nálad. Sokkal jobb.

Csak mondom, a kapcsolódó kérdések nem azt jelenti, hogy a kérdező korábbi kérdései, hanem azt, hogy témában hasonló/vagy legalábbis annak érzékei az algoritmus/.

Csak nézd meg a válaszokat az általad linkelt kérdés alatt. Tök reális abból kiindulva, hogy nem egy embernek van olyan retardált szülője, hogy poteciálisan kitenné otthonról a szülő egy szros piercing miatt.

okt. 13. 18:20
 34/36 anonim válasza:
60%
Nekem jobb dolgom is van,mint trollokkal hadakozni.Bocs
okt. 13. 19:39
 35/36 anonim ***** válasza:
30%

Figyi, úgyis kimúlt nemrég az egyik tehén az egyik gazdánál, ha anyádnak nem tetszik a szépséges orrkarikád, náluk ellehetsz. Kaja, szállás van.

Komolyan, akkor vagy önellátó felnőtt, ha SOHA nem kényszerülsz anycihoz visszamenni. Az, hogy a szünetekben oda kell menned, nem felnőtt élet.

okt. 16. 20:49
 36/36 anonim ***** válasza:
54%
Annyiból jó ötlet, hogy így le tudod teszteni, ki hogy reagálna. Utána meg tudod csináltatni az igazit, vagy elmondod, hogy csak szivattad őket. pl: április 1 tréfa.
okt. 27. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!