Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárhatom, hogy anyám új...

Elvárhatom, hogy anyám új párja velem is úgy bánjon mint az igazi lányával?

Figyelt kérdés
Anya új párja egy 36 éves dusgazdag pasi nem is ez a lényeg de van egy velem egy idős lánya (mind ketten megvagyunk már 16 évesek de egyikünk se nagykoru meg) elvárhatom, h velem is legyen néha minőségi ideje? Nem vonzódom hozzá úgy ahogy most gondolnak szimplán csak jó lenne érezni, h van valaki akit apának tekinthetek de a lánya meg nem akarja meg csak hallani sem hisz az apjának ő az egyetlen igazi lánya ez a "feltekenyseg" az ő részéről érhető? Na és én? (privatokat nem akarok)

nov. 2. 21:16
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
"neked, h esne ha a másik lány akaszkodna anyukádra" pontosan ezt csinálja. Róla az anyja mondott le mondván neki így nem kell, h hetvegente az apjával és egy idegen nővel lenne és nem vele
nov. 3. 05:59
 12/45 A kérdező kommentje:
Igen akkor is ha nem lenne pénze, én nem azt értem minőségi idő alatt, h szórja rám a pénz hanem, h elmegyunk sétálni, néha beszélgetünk hosszabban és komolyabb dolgokról szimplán csak megtapasztalni milyen egy apa
nov. 3. 06:01
 13/45 anonim ***** válasza:
59%

Ezt elmondtad neki is? Sok nevelőszülő nem is mer kezdeményezni a gyereknél, mert mindenhonnan az folyik hogy ne szóljanak bele a gyerek dolgaiba.

Állj elé egy nyugodt pillanatban és mond el neki. Vagy csak hívd el kettesben enni egy sütit és beszélgetni.

nov. 3. 06:11
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem elvárható.

Ha kicsi lennél akkor ki alakulhatna egy apa-lánya kapcsolatot.

De majdnem felnőttként?! Ez nagyon nehéz.

Lehet nem is akar veled anyád pasija úgy foglalkozni.

Együtt éltek vagy külön? A "mostohatesó" hogy áll anyukádhoz?

nov. 3. 07:22
 15/45 A kérdező kommentje:
Együtt élünk és mint mondtam a mostohatesom iszonyatosan ragaszkodik anyámhoz egyébként "nevelőapám" nyitott lenne csak a lánya ellenkezik
nov. 3. 08:02
 16/45 anonim ***** válasza:
89%

Te a pasi nőjének a gyereke vagy nem az ő saját gyereke, szóval nem is értelek, miért várnál el bármit.

Kicsit vicces dolgot szeretnél.

Hogyha kiskorodban jöttek volna össze, persze, de 16 vagy, kétéven belül elmész vszeg egyetemre, lehet otthon sem élsz, miért kellene "lányaként" kezelnie? Nem kell.

nov. 3. 08:13
 17/45 anonim ***** válasza:
82%

Beszelj a neveloapaddal errol.

Mond el h neked jol esne neha egy ilyen gesztus.

nov. 3. 08:20
 18/45 anonim ***** válasza:
94%
Neki anyára van szüksége, neked apára, közben féltékenykedtek egymásra. Nagyok vagytok, ülj le beszélgetni a csajjal, barátkozz össze vele, aztán szervezetek négyesben programokat! Csiszolódjatok össze, mint család. Aztán lehet olyan, hogy először az apuka téged és a lányát együtt visz el valahová, aztán anyukád ugyanez. Ez így lenne kb egészséges, szerintem. Külön csak te ne akarj elmenni sehová az apukájával egyelőre, és fordítva sem szerencsés. Esetleg majd idővel, ha családként összeszoktatok.
nov. 3. 10:35
 19/45 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom, ha minimálbéres alkalmazott lenne valahol, nem lenne ennyire fontos a vele töltött idő... :D
nov. 3. 10:49
 20/45 A kérdező kommentje:
"ha minimálbéres alkalmazott lenne valahol akkor is ilyen fontos lenne" igen, már bánom, h a pénzt belekevertem nem is értem de talán azért mert a lánya emiatt el is van szalva magától és szó szerint elviselhetetlen a számomra
nov. 3. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!