Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan motiválod a gyerekedet...

Hogyan motiválod a gyerekedet hogy menjen dolgozni és csinálja az életet ahogyan kell ??34 éves!

Figyelt kérdés
Dolgozott már, de nem halad, semmi sem jó, csak ha ingyen mi a szülők eltartjuk ! Már tettünk lépéseket, külön ment , hülyeségeket csinált ( nem bűnözés ) inkább adóságot nekünk ! Lakott már barátnál, sátorban egy barátja kertjében, mert ő így akar élni ( olvastam egy másik kiírásban is hogy van ilyen ..) én ezt fel sem tudom dolgozni és tehetetlen vagyok ! Nincs drog, alkohol ! Kényelem van ! Sajnos nálam sem tud maradni mert tudom hogy nem lesz jó vége és a helyünk sem elég erre a fajta életre ! Közben meg az anyja vagyok …
okt. 27. 07:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy. Ez már el van b#szva...
okt. 28. 13:53
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
A nevelésed eredménye. Egy szavad ne legyen.
okt. 29. 17:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Egyeltalán nem biztos, hogy a nevelése eredménye! Miért kell bántani?

Van olyan, hogy egy teljesen normális gyerek pár hét alatt kifordul magából, és azontúl deviáns lesz. A szülő megpróbál mindent, de évek múlva belátja, hogy tehetetlen. Aztán a Gyakorin még tesz egy próbát, hátha valaki okosabb, mint ő, de ez is hiú ábránd.

okt. 29. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!