Hogyan motiválod a gyerekedet hogy menjen dolgozni és csinálja az életet ahogyan kell ??34 éves!
8as vagyok. 10es, oké, de ezt te tudatosan választottad magadnak, viszont a kérdező gyereke nem hiszem, hogy ennyire elkötelezett lenne bármi iránt is.
Ezért is érdekel, hogy került haza a sátorozós életmódból.
Minden rosszindulat nélkül, de ha 34 év alatt nem tudtál embert nevelni belőle, már mindegy.
Max az lenne motiváló erő, hogy megszíktod vele a kapcsolatot egy időre és álljon meg a saját lábán. És ha bármi baj van, nincs anyukához rohangászás, hanem oldja meg. Mint egy felnőtt. (És itt nem azt mondom, hogy egy felnőtt nem kérhet segítséget a szüleitől, de van különbség az alkalmi segítség meg a "minden szaromat oldja meg anyám" között.)
Aki 34 évesen nem tudja kezelni a saját életét, ott csak a drasztikus megoldások segíthetnek már.
Eleve nem is tartanánk ott, hogy úgy érezze, 34 évesen még nálam lakhat.
Arra nevelném, hogy amint lehet, lehetőleg egyetem után önállósodjon.
Akkor csináljatok családi vállalkozást és ő legyen a fő alkalmazott, és dolgozzon napi 8 órát ebben. Mit dolgozott? Mit akar dolgozni? Munkabíró fizikailag? Vagy számítógépezik, játszik rajta? Vagy mihez ért egyáltalán?
Mekkora városban (falun) laktok?
Alapból be se engedném magamhoz lakni. Nem csinálna nekem semmi adósságot, nem írnék alá semni hitelt, nem lenne hozzám bejelentve, stb
dögöljön meg az utcán!
A testvérem is ilyen parazita 40 évesen is. Az egész gyerekkoromat tönkretette, minden pénzt felemésztett. Úgy szabadult meg tőle anyám, hogy a nevemre került a ház és kidobtam a féreg parazitát otthonról. Nem tudja bejelenteni anyám. Nem engedheti be mert rögtön rendőrt hívok és mehet az utcára anyám is. Kamera van a kertben, látom ki jön be.
Kb 10 éve az utcán csövezik mr.Parazita. Plazmázik, lop, stb abból él
"nevemre került a ház"
LOL
Megvetted, vagy mi? Remélem nemcsak kimagyaráztad a saját verziódat anyádnak.
Amúgy meg nagyon tönkretehette a gyerekkorod ha házat tudtál venni. Ha meg ajándék...No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!