Eltíltanád e a fiatalokat egymástól, ha a 13 éves lánynak a 19 éves fiú udvarolna, ha mégis engednéd azt milyen kereket közt tennéd?
"55-60 évesen ha elítélnek valóban akár életed végéig is börtönbe kerülhetsz."
Mármint te.
Én nem szándékozom megölni a lányom barátját, intelligensebb módon is lehet rendezni a dolgot, nem csak ösztönlény módjára.
#71 Továbbra is tartom magam ahhoz, amit fentebb említettem, szövegértésen csiszolnod kellene. (Nem feltétlenül keveset, kezdj el olvasni vagy járj újra suliba, vagy járd ki végre elsőre)
A helyedben nem feltétlenül említeném közös halmazon magamat és az intelligencia bármely aspektusát.
A gyengénlátók kedvéért:
Adott egy hipotetikus probléma amelyre a kérdező válaszokat várt hipotetikus módon. A kérdező már a kérdésére azt feltètelezte kizárólag tiltó válaszokat kapna ezért kérte azt, ha “mégis engednéd” blabla feltételek. Az első válaszom arra vonatkozott, hogy nálam nincsenek olyan enyhítő körülmények a képzeletbeli szituációra amelynél a két megnevezett életkorú személy párkapcsolati tevékenységet folytathatna, feltételezve hogy a fiatalabb korú személy iránt én tartoznék felelőséggel…
És ez az a pont ahol meguntam, hogy elmagyarázzam neked a fenti beszélgetésünket, mert szerintem így sem fogsz közelebb kerülni a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!