Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltíltanád e a fiatalokat...

Eltíltanád e a fiatalokat egymástól, ha a 13 éves lánynak a 19 éves fiú udvarolna, ha mégis engednéd azt milyen kereket közt tennéd?

Figyelt kérdés
Mennyit lehetne nálatok a fiú, lehetne minden szombaton és vasárnap reggeltől- estig? Maradhatnának kettesben órákig egyedül a lány szobájában?

okt. 17. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
60%

"55-60 évesen ha elítélnek valóban akár életed végéig is börtönbe kerülhetsz."

Mármint te.

Én nem szándékozom megölni a lányom barátját, intelligensebb módon is lehet rendezni a dolgot, nem csak ösztönlény módjára.

okt. 20. 13:38
 72/73 Adkeizaal ***** válasza:
0%

#71 Továbbra is tartom magam ahhoz, amit fentebb említettem, szövegértésen csiszolnod kellene. (Nem feltétlenül keveset, kezdj el olvasni vagy járj újra suliba, vagy járd ki végre elsőre)

A helyedben nem feltétlenül említeném közös halmazon magamat és az intelligencia bármely aspektusát.

A gyengénlátók kedvéért:

Adott egy hipotetikus probléma amelyre a kérdező válaszokat várt hipotetikus módon. A kérdező már a kérdésére azt feltètelezte kizárólag tiltó válaszokat kapna ezért kérte azt, ha “mégis engednéd” blabla feltételek. Az első válaszom arra vonatkozott, hogy nálam nincsenek olyan enyhítő körülmények a képzeletbeli szituációra amelynél a két megnevezett életkorú személy párkapcsolati tevékenységet folytathatna, feltételezve hogy a fiatalabb korú személy iránt én tartoznék felelőséggel…

És ez az a pont ahol meguntam, hogy elmagyarázzam neked a fenti beszélgetésünket, mert szerintem így sem fogsz közelebb kerülni a valósághoz.

okt. 20. 14:24
 73/73 anonim ***** válasza:
47%
Nos, alkalmazott matematikus mesterdiplomámat szerzem épp. Az pedig, hogy te "csupán" elméletben tartod valószínűleg, hogy így reagálnál egy hipotetikus scenárióra, semmit nem változtat azon, hogy annak milyen következménye lenne rád nézve, arról nem is beszélve, hogy sokat elárul a személyiségedről. Őszintén sajnálom a családodat.
okt. 20. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!