Eltíltanád e a fiatalokat egymástól, ha a 13 éves lánynak a 19 éves fiú udvarolna, ha mégis engednéd azt milyen kereket közt tennéd?
61.: Én se örülnék, ha a nem létező 13 évesem szexelne, de megakadályozni nem lehet. Non-stop nem ülhetünk a kamaszok nyakán. Ezért kell 10 éves korban felvilágosítani őket. Én azt mondanám, hogy várjon még néhány évet ezzel, de ahhoz be kéne zárnom, hogy ezt megakadályozzam.
Nagyon nem mindegy, hogy egy maximum egy-két évvel idősebb kamasz a partnere, vagy egy felnőtt. A hasonló korú kamasz még elmegy, de a 18 feletti partner nem elfogadható egy 13 évesnél. A törvény is bünteti, nem véletlenül.
Rosszul tudod! Ha elmúlt 18, akkor 14 év a beleegyezési korhatár!
Amíg te a börtönben töltenéd életed hátralevő részét, a gyereked vígan felszedné egy másik 19 éves...
#69 Ember ölés 5-15 év.
És tudjuk mindenki aki bűncselekményt követ el börtönben is ül. Legyen az gyilkos vagy gyerekb4szó.
A várható élettartam 72.2 év férfiaknál. 55-60 évesen ha elítélnek valóban akár életed végéig is börtönbe kerülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!