Eltíltanád e a fiatalokat egymástól, ha a 13 éves lánynak a 19 éves fiú udvarolna, ha mégis engednéd azt milyen kereket közt tennéd?
Nem engedném.
Igazából ezesetben szexelni még illegális is. 14 a beleegyezési korhatár, ha a másik fél elmúlt 18.
13 évesnek még maximum kézenfogva sétálgatós, csókolózós tiniszerelem való egy hasonló korúval.
Tudom, miről beszélek, 14 évesen(pár hónap híján 15) összejöttem egy akkor 21 éves sráccal. Szüleim nem voltak oda az ötletért, de engedték.
Az egész tinikoromra rányomta a bélyegét. Ő már felnőtt volt, oda ment ahova akart, addig maradt ameddig akart...és elvárta, hogy tartsam a lépést, hogy késsek otthonról, hogy aludjak nála akkor is ha nem engedik. Megromlott a kapcsolatom a családommal, romlottak a jegyeim, igazi befolyásolható gyerek voltam még. Abortusz lett a vége, amit nagyon nehezen dolgoztam fel. Biztos hogy csírájában fojtanám ezt el a saját gyerekem él, hogy ne kelljen ezeken keresztül mennie, 13 évesen pláne nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!