Anyával, vagy velem van a probléma?
*Van olyan amikor rám nyit fürdésközben, de én mondtam neki, hogy ez engem zavar, többször is szóltam neki, de nem tartja be.
*ha például kint hagyom egy 5 percre a telefonomat akkor mindig átnézegeti pedig már ezért is szóltam neki, azért mégiscsak a privát dolgaim között kutakodik, ugyanez van a naplómmal is. állandóan ezt olvasgat
*heti 4xszer megyünk bevásárolni, de ha én nem akarok menni, akkor is rám erőszakolja, pedig mondtam, hogy bocs anyu, most nincs kedvem menni
*szobámba kopogás nélkül jön be, pedig eddig sosem csináltam semmi rosszt, és mindig rám tör mint ha valami rosszat csináltam volna...
Kivel van a baj? Anyával vagy velem?
Fürdőbe zuhanyfüggöny...csak nem néz be mögé nem?
Szobádat zárd kulcsra ha nincs hozzá kulcs vegyél belülre egy ilyen akasztós zárat vagy valami hasonlót a telefonodat pedig kódold le. Aztán majd csak tanul belőle...
Ez nem féltés,ez kontroll.
Beszélj vele... Ja, persze. Aki ezt tanácsolja, fogalma sincs a problémáról.
Biztos jön van hatszáz komment, ha nem találod a neked megfelelő megoldást írj privátot. (Kapcsolati dinamika szakértő)
Csináld te is ezt vele.
De komolyan, menj be a fürdőbe mikor bent van, meg ilyenek... Oké hogy fital vagy , a gyereke vagy, az ő háza stb, bármit is hoz fel, a privát szférához jogod van es baromi kellemetlen lehet ez. Aztán utána beszéljétrk át, amikor mind a ketten nyugodtak vagytok.
Wow. Érdekelne, hogy az anya írta-e ki a a kérdést a lánya nevében is, vagy a lány írta-e ki az anyja nevében is :))
Légyszi kérdező írd meg privátban! Nem árullak be, csak érdekelne.
*akkor ok, ha zuhanyfuggyony m9gott, zuhany kabinban vagy nem atlatszo uvegfallal es a wc, miegymas is csak ott van, vagy anyadnak ezer dolga van te meg 10 percnel tobbet foglalod aljalmankent a furdot. Tanacs: beszeld meg vele, hogy mindig szolsz, hogy most bemesz max 15 percre furdeni, atoltozni, de ga dolga van menjen be elotted es ga letelt a 15 perc akkor mar feloled bemehet. Csak csondben jegyzem meg ez a b3nyitogatos gond akkor jelentkezik meg a legnormalisabb csaladokban is,ha a gyerek nagyon nem bir a tobbiekre tekintettel lenni pl. pont akkor megy hajat mosni mikor en a szokasos 10 perces esti rutinomst epp mentem vokna letud i, de o meg masfel orara beeloz. Akkor bocs de en is bemegyek, .indegy mit mond...
* telot,naplot nezegetni, ha ugy csinalna hogy nem tudsz rola, akkor ok is lehet, mert ha nem talal erdekesseget ugyis megunja. A kerdes az miert lett ilyen? Adtal ra okot? sose meselsz neki, jartal tilosban es rajtakapott? Mert magatol ennyire egyik szulo se nyomorek.
* szobadba kopogas nelkul benyit. hmmm ehhez annyit, hogy igen kopogni kell, azutan viszont benyithat Ennek az oka tisztan biztonsagi es nehogy felszerelj barmit is vagy kulcsra zard, mert akkor azzal annyit uzensz, hogy drogos vagyok, utallak, titkolni valom.van, rejtegetek valamit a szobamba. A kopogas kell, de utana joga van benyitni, mert sajnos igen elofordulhat azert megy be reggel, mert ugy tudja kelned kell, de elaludhattal, mert nem jossz ki, vagy kopog, de.nem felelsz azt hiheti rosszul lettel. Es sajnos az is lehetne, hogy igen valoban tortenik veled valami es hat nem.lenne jo, ha nem tudna bejutni es rad nezni. Masik: keletkezhet lakastuz, tortenhet barmi, amikor menekulni kell vagy neked ki kell szaladni a szobadbol, ha epp pl odakintrol sikoltozast hallanal vagy suru fustre ebrednel, hogy a f..ba nyitnad ki bepanikolva a szobaajtod kulccsal? Tehat felejtsd el az ajto magadra zarasat. Egyszeruen legyel oszinte mondd anyadnak, hogy neha szerzel magadnak oromet es olyankor biztos becsukod a szobaajtot es ha rad nyit neki lesz ciki. Szerintem tobbet nem.nyitogatna be.:-)
"ha például kint hagyom egy 5 percre a telefonomat akkor mindig átnézegeti ..."
Erre válaszoltam hogy feloldókódot tegyen rá, le lettem pontozva.
Gratula.
Az oldal látogatottsága többek közt ezért csökken, mert normális hozzászólókkal ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!