Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sértődékeny anyával tudtatok...

Sértődékeny anyával tudtatok beszélni a vele kapcsolatos problémáitokról?

Figyelt kérdés
anyukám folyton vágyna a jobb viszonyra a gyerekeivel, de 4ünkből vhogy senkitől se jön uyanez az igény. csak azért szoktunk néha össze közös programot szervezni hogy "letudjuk" egy időre. tudom szörnyen hangzik. a helyzet az h kiskoromban vert apukámmal, apukam aztan 6 éves koromban meghalt. anyukám elhatározta h neki soha többet nem lesz párja. igy is lett. csakhogy időnként azert tesz utalásokat ra h egyedül van, miért nem megyünk többet, xy gyerekei bezzeg kéthetente visszajárnak. folyton arra keresi az önigazolást h jó anya de sajnos önkéntelenül azt jelezzük vissza h nem az. jó lenne beszélni vele de sajnos borzasztó sértődékeny, passziv-agresszív. alapvetöen a búvópatakként megbújó érzelmi manipulációja és önsajnálata az egyetlen amiért talalkozunk vele. sokat segített anyagilag és abból is sértődés volt mikor szóltunk h tényleg nem szorulunk ra. így azonban időnként benyújtja a csekket és iszonyú drága árat fizetünk ha valamire nemet mondunk amire ő igent vár. mit tegyek? 33/F
2015. máj. 27. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember sosem fogja elfogadni, ha nincs igaza, emiatt ne legyen bűntudatod. Én is így járnék el a helyedben, maximum csak annyit segítenék, amennyit nagyon muszáj. Ne hagyd, hogy madzagon rángasson, megváltozni ugyan nem fog, de neked csak könnyebb lehet így.
2015. máj. 27. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az még lemaradt, hogy én bizony semmit nem mondanék el neki. Biztos van valaki, akivel megoszthatod ezeket. Mondjuk a testvéreid?
2015. máj. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!