Mit csináljak anyával, hogy végre leszokjon erről?
Sosem kopog, ha be akar jönni a szobámba, és nem egyszer volt rá példa, hogy úgy megy be oda, hogy én nem vagyok otthon, és a cuccaim közt is turkált már, ami nekem nagyon kellemetlen. Nem azért, mert bármi olyan dolgot lenne nálam, ami káros szenvedélyre utalna, a legdurvább dolog a naplóm, amit még találhat, viszont nem szeretném, ha bele olvasna...
Tudom, az a ház az ő háza, a holmijaim, amik vannak, nagyrészt ő vette, de akkor is zavar, amit csinál. Mit kezdjek vele?
L/19
1. nincs
2. A szobámat jópár éve én takarítom és én is szellőztetek. Tudtommal a saját cuccai közül egyik sincs a szobámba, szóval nem értem, hogy minek megy be akár akkor, amikor tudja, hogy nem vagyok otthon.
Nem értem az ilyen kérdéseket. Ha 40x évig ilyen volt, miért gondolod, hogy változni fog? Neked kell változtatni. Neked nem jó így. Fordítva ülsz a lovon. És ez nem azt jelenti, hogy nem értelek meg, anyád egy kontrollmániás, határsértő, területfoglaló nárcisztikus személy.
Kulcsot kell szerezned vagy költözz. Vagy marad így. Nincs más opció, mert anyád nem fog változni. Őt nem zavarja, miért is kéne neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!