Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan cseszeget...

Anyám folyamatosan cseszeget emiatt, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Anyámmal együtt élünk, viszont külön részben, külön konyha/fürdő van.

Igazából nincs nagy gond, de folyamatosan cseszeget amiatt, hogy mennyit mosok.

Igen, nagyon sokat mosok.

2 gyerekünk van, suliból-oviból mikor jönnek haza a ruha megy a szennyesbe (nadrág - póló - fehérnemű), pulóvert max 3 napig ha nem lesz koszos. Ha koszos az is megy a szennyesbe.

3 naponta új pizsama, hetente húzok ágyneműt.

Egyszerűen nem nagyon tudom elviselni ha hordás után a ruha vissza kerül a szekrénybe.

Anyám meg ha jön be, már rögtön mondja, hogy megint megy a mosógép megint tele a szennyes és ez nem normális. Olyan sokszor elmondtam már neki, hogy hagyjon ezzel lógva, nem az ő dolga. Úgy csinálom ahogy akarom,semmi közbe hozzá.

De nem hagyja abba csak mondja.

okt. 8. 21:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk KÜLÖN lakrészben nem is értem, mit keres ott anyád minden nap.

Gondolom, van ajtó, szépen bezárod, és kész.

Ha ennyire nem tiszteli a magánszférádat.

Ha meg nincs ajtó, hanem a "külön" az egy emeletet jelent, ami nem szeparált, akkor a helyedben kvagyorsan kezdenék gondolkozni, ezt hogy oldhatnám meg.

Mondjuk nálam alap volt, hogy egy városban sem maradok anyámmal, mert rettentően bunkó és belepfátlankodna az életembe.

okt. 9. 11:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha otthon vagyok sokszor be szokott jönni persze. - PERSZE??? Ez természetes?

Hát, bocsi, kérdező, rhadtul nem természetes az, hogy az anyja PERSZE bejön az amúgy felnőtt nőhöz-férfihoz és ott eszi a franc.

De ne írj ki több kérdést, mert változtatni nem tudsz, nem akarsz, szóval igen, anyád mindenbe beleköt ugyanúgy, ugyanis nem sikerült felnőnöd. Nem, nem sikerült, azért kezel gyerekként mert az vagy.

okt. 9. 11:43
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Te sehogy.Én le tudnám, de nem az én anyám.
okt. 9. 12:29
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg, hogy ebbe ne szóljon bele, mert nem ő fizeti a vizet. Ha nem akar érteni a szóból, ne engedd be a lakásba.

Meg kell húzni vele a határokat.

okt. 9. 12:38
 25/29 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, hogy látja - hallja a mosási szokásaitokat.

Jó, hogy a bugyidba nem néz, biztos tiszta-e.

Naponta cserélem pl a pizsamámat, mert nekem másnap már nem jó érzés felvenni.

Minden nadrág-pulcsi alsóruhát egyszer veszünk fel.

Egy nap egy adagot biztosan mosok, néha kettőt. Ha ágyneműt mosok, akkor többet.

Felnőtt nő vagy, el tudod dönteni, ahogy a számlát is fizeted. A maga dolgával foglalkozzon.

okt. 9. 14:04
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocs, újraolvastalak - bemegy és látja, hogy teregetsz.

Helyretetted már anyut valaha, hogy ne haragudj, ez az én dolgom, felnőtt vagyok, el tudom dönteni és ki is tudom fizetni a számlát? Mi a problémád?

okt. 9. 14:06
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25.: Ha egy házban élnek, a mosógép áthallatszik. De ha nem túl hangos, tényleg nincs köze ahhoz, hogy a felnőtt lánya hányszor mos.
okt. 9. 17:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Alapvetően semmi köze. Ezt kéne megmondani neki: anyu, ez az én háztartásom, az én dolgom. Én is fizetem. Majd én tudom.
okt. 10. 08:29
 29/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem, ha kevesebbet mosnál, akkor más dologgal szekálna téged.

Tanácsom: szerintem tök mindegy mit/hogyan csinálsz, akkor is szekálni (lelkileg bántani) fog valamivel. Tanulmányozd a pszihológiát (nárcisztikusságot). (esetleg egy tehetsz egy próbát/kísérletet, hogy megpróbálsz valahogyan kevesebbet mosni, akkor mit talál ki, amivel szekálni fog).

okt. 26. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!