Meddig cipelnétek haza az alkesz fatert a kocsmabol?
Az alapfelallas az, hogy faterom nagy alkesz es tarsasagi ember is. Minden estejet a kocsmaban tolti, ahol minden nap rottyra rakja magat. Az esetek nagy reszeben kepes hazatantorogni, azonban heti 1-2 alkalommal ugy hiv a pultos vagy a haverja hogy ha raerek ugorjak mar oda mert nem bir menni se, haza kell cipelni. Ha nem tudtam, akkor a haverjai segitettek.
Legrosszabb eset az volt, hogy nagyon osszemocskolta magat aztan levetkozetes, es a zuhany ala raktam.
Egyebkent nem nagy energia hazahozni mert a feluban 2 utcara van a kocsma.
A legtobb alkoholista szulovel ellentetben amugy tok rendes apam van. Nem az az agressziv tipus (soha egyszer sem volt meg agressziv, se jozanon se reszegen), egyszeruen csak nagyon berug akkor megborul es nehezere esik menni vagy beszelni is ha nagyon reszeg. Ha csak spicces akkor jopofa.
A kapcsolatunk is nagyon jo amikor napkozben nem iszik, hetvegen is egyutt toltunk idot, es o is segit anyagilag amikor tud, meg en is a fent leirt esetekben. Anyum sokaig dolgozik es , neki rossz hogy alkoholista az apam, de ezen kivul nem rossz a viszonyuk de a kocsmahoz nem hajlando menni.
En jovore erettsegi utan megyek fel a varosba egyetemre, kollegium, nem tudok en segiteni fateron.
Ti mit tennetek?
#27 Nyilván szerencsés vagyok, hogy sikerült valahogy (tényleg nem tudom, hogy) kommunikálnom azt, hogy ez csak alkohol, egyetlen hatása van, a gátlások részleges vagy teljes oldása, adagtól függően, tehát világ legcélszerűtlenebb dolga összetűzni a bajszot a berúgottal, neki tényleg ilyen határ pszichopata megfejtései vannak már, de az nem a tényleges önmagam. Ellenben ha kezdek bebaszni, és méltányolják az aznapi jótetteimet, az precízen a legjobb út ahhoz, hogy legyen mindenkinek egy jó estéje. Természetesen nem mulasztom el kifejezni hálámat és szeretetemet. Ennyi a bapiált ember használati utasítása: próbálj b+ emberré válni, te szerencsétlen, ne hidd már el, hogy nehéz, ki a csöcs mondta neked, hogy ez bárhogyan is idegen lenne a valódi természetedtől???
Nyilván meló is, persze, hogy meló. És persze, hogy a lényegi része az alki dolga lesz, valamikor, talán semmikor. Mit tudsz tenni? Két igazság van. 1. Semmit nem tudsz tenni, fogadd el! 2. Szeretni tudsz, ne vessz bele érzelmileg, csak adj meg mindent, majd meglátod, hogy elég-e... Csomószor nem elég, de erre gondolva nem lehet szeretni. Tisztázd magadban, hogy mennyire vagy erőd teljében! A harmadik út olyan, hogy te nem kellesz hozzá. Megoldjuk magunknak. Igen, én is kib*tt alkoholista vagyok, jelenleg folyamatosan küzdök, mégsincs változás. Azt gondolnád, hogy panaszok jönnek, de nem. Pontosan tudom, hogy az úton vagyok. Pontosan tudom, hogy a nap végén nálam lesz a kontroll. Pontosan tudom, hogy egy hülye állat módjára működöm, pontosan tudom, hogy azért csinálom, mert minden általam ismert baromságnál kellemesebb, és nem azért, mert abszolút jó ez most. Mégis ez a legnagyobb nyugalom, mert nem ismerek jobbat, akármit is próbálok.
Ide juthatsz rövid úton. Kell egy helyzet kilátni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!