Meddig cipelnétek haza az alkesz fatert a kocsmabol?
Az alapfelallas az, hogy faterom nagy alkesz es tarsasagi ember is. Minden estejet a kocsmaban tolti, ahol minden nap rottyra rakja magat. Az esetek nagy reszeben kepes hazatantorogni, azonban heti 1-2 alkalommal ugy hiv a pultos vagy a haverja hogy ha raerek ugorjak mar oda mert nem bir menni se, haza kell cipelni. Ha nem tudtam, akkor a haverjai segitettek.
Legrosszabb eset az volt, hogy nagyon osszemocskolta magat aztan levetkozetes, es a zuhany ala raktam.
Egyebkent nem nagy energia hazahozni mert a feluban 2 utcara van a kocsma.
A legtobb alkoholista szulovel ellentetben amugy tok rendes apam van. Nem az az agressziv tipus (soha egyszer sem volt meg agressziv, se jozanon se reszegen), egyszeruen csak nagyon berug akkor megborul es nehezere esik menni vagy beszelni is ha nagyon reszeg. Ha csak spicces akkor jopofa.
A kapcsolatunk is nagyon jo amikor napkozben nem iszik, hetvegen is egyutt toltunk idot, es o is segit anyagilag amikor tud, meg en is a fent leirt esetekben. Anyum sokaig dolgozik es , neki rossz hogy alkoholista az apam, de ezen kivul nem rossz a viszonyuk de a kocsmahoz nem hajlando menni.
En jovore erettsegi utan megyek fel a varosba egyetemre, kollegium, nem tudok en segiteni fateron.
Ti mit tennetek?
Te meg nem tudod, hogy milyen az igazán sz.r.
Én bármikor elcseréltem volna egy ilyen "rendes" alkeszra az enyémet, ahelyett amilyen volt.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, nem segítenék neki hazajönni. Felnőtt ember, vállaljon felelősséget magáért. Az, hogy ez rendszeres és természete mindkettőtöknek elég nagy probléma.
Mielőtt bejönnek a hideg esték, lesz lehetőséged magára hagyni, anélkül hogy az út szélén fagyjon meg, hátha ez segít neki észhez térni. A videó is jó ötlet. De csodálkoznék, ha bármelyik is működne.
6-os
Most komolyan lehortad a pultost? Na ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!