Bántónak találnád, ha a fiad/lányod nem menne haza anyáknapjakor?
Nagy kaland... lehetoseg szerint mindig talalkoztunk anyuval. Voltam koleszos 4 evet , ha nem ugy jott ki a hazamenetel akkor nem mentem direkt ezert haza.
Es laktunk egymastol 200kmre. Volt amikor eltudtam menni hozza , volt amikor nem.
Megsertodni igazan gyerekes dolog .
Volt amikor felhivtam, volt amikor kuldettem neki viragot. Volt olyan is , hogy csomagot kuldtem neki amibe a fiam altal keszitett ajandek volt.
Szerintem az a lenyeg, hogy azert ne felejtse el minimum felhivni.
De ezert kulon 4 orat utaztatni kulonben egy " halatlan budos kolok" az gáz.
Igen.
Más az, ha munka, család, egészségi állapot...stb. más hasonló ok miatt nem tudna, de a szándék meglenne;
meg megint más a nincs kedve.
De nyilván ott már rég el lett tolva a kapcsolat, ha ilyen bunkó, nemtörődöm a gyerek
Aki ezen megsértődik, az remélem, tisztában van vele, hogy a gyereke úgy rácsapja majd az ajtót, amint teheti, mint a huzat.
Anyám is minden szron bevágta a durcát, többek közt ilyeneken is. Miért nem megyek haza a 200 km-re lévő egyetemről, mert neki szülinapja van? Mondjuk mert nincs kedvem 400 km-t ingázni két nap alatt és majdnem minden hétvégén kb?
Elvárta volna, és én voltam persze a hálátlan.
Tízéve nem igazán járok haza... ez van.
5-ös, anyám PONTOSAN ugyanezekkel zsarolt csak épp más példákon keresztül.
Szerinted mennyire érdekel, hogy nincs itt a szülinapomon? Semennyire.
Bár, az sem érdekel, mi van vele. Köszönje magának. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!