Bántónak találnád, ha a fiad/lányod nem menne haza anyáknapjakor?
Ezt az anyák napját amúgy ki találta ki?
Semmi jelentősége. Pont, mint az erőltetett gyűljünk össze karácsonynak.
A hétköznapokon szeressen, ne egy kinevezett dátumon kösztöntgessen, meg utazgasson, mert ez az országos, álszent elvárás.
Meg költse a pénzét a túlárazott gazokra.
Nekem amúgy is a tanulás mindenek felett, úgyhogy írjon jó ZH-t, legyen sikeres az életben, nekem az a legfontosabb visszaigazolás az anyaságomban.
"én meg annak örülök hogy a gyerekem nem csak akkor jön ha neki kényelmes"
#31 te tényleg örülsz annak, hogy rákényszeríted a gyereked, hogy jöjjön akkor is, ha neki az nem kényelmes?
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
te tényleg örülsz annak, hogy rákényszeríted a gyereked, hogy jöjjön akkor is, ha neki az nem kényelmes
Valljuk be őszintén, hogy ha csak akkor megy valaki amikor neki kényelmes, az baromi önző. Nyilván nem kell túlzásba esni, folyton csak másoknak megfelelni, de azért eléggé elszakadt a ló egyesekkel, mert már micsida elvárás szegény gyerekkel szemben, hogy esetleg 1 héttel korábban menjen, mint a megszokott.
Lehet, hogy nem kedvelem a férjem minden rokonát, de a kedvéért évi 1-2x jópofizom velük a férjem kedvéért.
Nem arról volt szó, hogy a gyerek adja fel az álmait és a karrierjét és költözzön egy zsákfaluba, mert az anyja magányos. Nem is minden hétvégéről van szó. Csupán arról, hogy 1x maskor menjen, mint a megszokott. De ugye csak a gyerek számít.
2024-ben csak a gyereknek lehetnek igényei és az ő kényelme mindenek felett. A szülő ne várjon semmit, sőt ne érezzen semmit, ha a gyereknek nincs kedve anyák napján felköszönteni személyesen, pedig semmi fontos dolga sincs az teljesen rendben van. Hát nincs. Önző generációt sikerült nevelni. Tisztelet a kivételnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!