Máshol hogyan oldják meg a tinik hogy ne zavarják este a szüleiket, ha később érnek haza például egy buliból?
Nálunk nem volt ebből gond. Gyors fürdés és irány az ágy. Nem mászkáltam. És nem vittem fel senkit sem hozzánk, akivel zajongtam volna. Néha egy-egy barátnővel egymásnál aludtunk, de nem zajongtunk.
Szüleimet nem zavarta, ha felébredtek, mert szerették látni, hogy épségben hazaértem.
Szülőként engem nem zavarnak. Jó tudni, hogy hazaértek.
Bár ezt sokszor már előbb is megtudom:"Apaaa! Nem tudnál értem jönni? Hogy-hogy mikor? Most."
4, te magadból indulsz ki? Egy buli lehet ám egy bográcsolás a haverokkal is.
Amúgy apum éjjeli bagoly volt, meg sokszor ő jött értünk, mert bár én meg a tesóim ismertük a mértéket, mások gyakran nem. Így aztán rendszeresen mi voltunk a részegpesztrák. Egy srácot kb háromhavonta vitt apu a detoxba, szerintem ott neki már foglalt helye volt.. A barátaink szülei is nyugisak voltak, hogy egy katonatiszt tud segíteni azonnal, ha baj van.
Ha pedig nem jött és szunyált, akkor csendesek voltunk, nem kiabáltunk, gyors tusolás és szunya. Apu mindig megkövetelte, hogy tisztán feküdjünk le aludni.
Csendben jön be a fiam, ha hajnalban jön haza, nem is hallom, bemegy egyenesen a szobájába, nem fürdik le, majd mikor felkelt. Csendben lefekszik. Általában csak reggel mikor felébredek és pont kilátok az előszobába, akkor látom, hogy ott a cipője.
De ha nincs nagyon meleg, akkor becsukom a szobánk ajtaját és akkor biztosan nem zavar fel minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!