Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Máshol hogyan oldják meg a...

Máshol hogyan oldják meg a tinik hogy ne zavarják este a szüleiket, ha később érnek haza például egy buliból?

Figyelt kérdés
Mondjuk "zörögnek", járkálnak, fürdetés ezek hanggal járnak. Emeleten van a szobájuk és a lépcső zajosabb.

#együttélés #zavarás #tekintettel lenni másokra
aug. 8. 12:48
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*fürdés
aug. 8. 12:48
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem megyek haza, csak másnap reggel / délelőtt
aug. 8. 12:53
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk csendben vannak, óvatosan lépkednek, suttogva beszélnek, és igyekeznek minél előbb ágyba bújni. Ahogy mi csináltuk, ha későn értünk haza, és nem akartuk, hogy észrevegyék.
aug. 8. 12:54
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
ugy hogy nem mennek el "bulikba" hajnalban, elmagyarázod nekik hogy nem attól lesznek vagány faszagyerekek hogy bulikba járnak baszni meg drogozni
aug. 8. 13:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem volt ebből gond. Gyors fürdés és irány az ágy. Nem mászkáltam. És nem vittem fel senkit sem hozzánk, akivel zajongtam volna. Néha egy-egy barátnővel egymásnál aludtunk, de nem zajongtunk.

Szüleimet nem zavarta, ha felébredtek, mert szerették látni, hogy épségben hazaértem.

aug. 8. 13:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként engem nem zavarnak. Jó tudni, hogy hazaértek.

Bár ezt sokszor már előbb is megtudom:"Apaaa! Nem tudnál értem jönni? Hogy-hogy mikor? Most."

aug. 8. 13:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen eset még nem volt, de csukott ajtónál alszunk. Ha annyira hangosak, hogy felébredek rájuk, akkor a legközelebbi alkalom előtt megbeszéljük, hogyan lehetne még halkabban.
aug. 8. 14:11
 8/19 anonim ***** válasza:
92%

4, te magadból indulsz ki? Egy buli lehet ám egy bográcsolás a haverokkal is.

Amúgy apum éjjeli bagoly volt, meg sokszor ő jött értünk, mert bár én meg a tesóim ismertük a mértéket, mások gyakran nem. Így aztán rendszeresen mi voltunk a részegpesztrák. Egy srácot kb háromhavonta vitt apu a detoxba, szerintem ott neki már foglalt helye volt.. A barátaink szülei is nyugisak voltak, hogy egy katonatiszt tud segíteni azonnal, ha baj van.

Ha pedig nem jött és szunyált, akkor csendesek voltunk, nem kiabáltunk, gyors tusolás és szunya. Apu mindig megkövetelte, hogy tisztán feküdjünk le aludni.

aug. 8. 14:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Eleve megyek értük az állomásra,vagy ha helyben buliznak, akkor is szívesen hazahozom őket,szóval vagy le se fekszek addig,vagy felkelek,de ez nem baj, legalább tudom,hogy minden rendben van.Utána ők gyorsan zuhanyoznak,fogmosás,fekvés.Nincs zajongás,erre kérni sem kell őket,logikus,hogy éjszaka nem őrjöngünk.
aug. 8. 15:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Csendben jön be a fiam, ha hajnalban jön haza, nem is hallom, bemegy egyenesen a szobájába, nem fürdik le, majd mikor felkelt. Csendben lefekszik. Általában csak reggel mikor felébredek és pont kilátok az előszobába, akkor látom, hogy ott a cipője.

De ha nincs nagyon meleg, akkor becsukom a szobánk ajtaját és akkor biztosan nem zavar fel minket.

aug. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!