Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Máshol hogyan oldják meg a...

Máshol hogyan oldják meg a tinik hogy ne zavarják este a szüleiket, ha később érnek haza például egy buliból?

Figyelt kérdés
Mondjuk "zörögnek", járkálnak, fürdetés ezek hanggal járnak. Emeleten van a szobájuk és a lépcső zajosabb.

#együttélés #zavarás #tekintettel lenni másokra
aug. 8. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem elvárták, hogy köszönjek be, ha hazaértem, tudják, hogy minden ok.
aug. 8. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csendben vagyok. Lépcsőn csendben felosonok, fürdésnél csak kicsit engedem meg a vizet.
aug. 8. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeim csendben vannak. Nem szoktak felébreszteni, de engem nem zavar egyébként, így látom, hogy hazaértek épségben, minden oké.
aug. 8. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem zörögtem, hanem csendben közlekedtem, pedig buli után sokszor még ettem is pl egy szendvicset mert éhes voltam.

Érdekes, egyszer nem keltettem fel a szüleimet, és nem, nem zuhanyoztam, csak átöltöztem majd reggel megfürödtem és hajat is mostam.

Nem nagy cucc, csak odafigyelés kérdése.

aug. 9. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarnak ezek a hangok, ha normálisan csinálja (nem csapkod, dübörög, stb.), márpedig nem szokott. Alapból megébredek a bejárati ajtóra, mert nyitásérzékelő van benne, ami sípol. Nyugtázom, hogy hazaért a gyerek, minden oké, ennyi. :)

Anno mi nagyobb házban éltünk a szüleinkkel, recsegett a lépcső, de őket sem zavarta sosem, hogy hallották, hogy hazaérek, sőt... Ők is mindig azt mondták, hogy igazából utána alszanak nyugodtan. :)

Mellesleg a gyerekeink tudják, hogy bármikor hívhatnak minket, fel vagyunk erre készülve. Inkább, minthogy 4 órát üljenek valami kietlen helyen tömegközlekedésre várva, vagy beüljenek egy részeg sofőr mellé. Szerencsére nem járnak heti háromszor bulizni. :)

aug. 9. 11:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül bulizás után, hanem ha kicsit később megy fürdeni például
aug. 9. 12:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha már nyugovóra tértek, akkor illik ezt figyelembe venni, és csendesebben lenni.
aug. 9. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon van, akkor direkt mindenki igyekszik úgy intézni pl a fürdést, hogy a többiek lefekvése előtt, tekintve hogy egy kisebb panellakásban lakunk, ne zavarjuk egymást mászkálással, vízzubogtatással.
aug. 9. 12:44
 19/19 anonim ***** válasza:

16-os, ha otthon van, miért kellene "kicsit később" fürdeni menni? Vagy nincs idő mondjuk tíz óra előtt elmenni? Ezt nem meséled be. :D

De öcsém is ilyen volt. Otthon bbsza a rezet ötóra óta, de neki feltétlenül fél tizenkettőkor kell zuhanyozni.

Aztán egyik nap meguntam és kulcsra zártam a fürdőszobát tíz után.

WC volt lenn is, de nem tizenegy után kell zuhanyozgatni, amikor az ember már aludna.

Bocs, nem mindenki alhat reggel kilencig, mint ő, nekem pl fél hatkor kellett kelni mert messze volt a melóhely.

aug. 10. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!