Miért nem ejthetem ki az Édesanya szót, a menyem
jelenlétében?
Figyelt kérdés
A menyem felhívta a figyelmemet, hogy mikor az unokámmal társalgok, a jelenlétében ne mondjam ki azt, hogy édesanya 👀👀👀 Pl. jön édesanyád és ad neked enni, vagy édesanyád nem szereti hogy....stb. Szerintetek?
"Nekem az "édesanya" mindig olyan eröltetett, modoros valami volt, ha bármelyik gyerekem így szólított volna, "Kiugrottam volna az ablakon", biztos rászóltam volna, hogy ne ilyen hülyén szólítson."
Nincs gyerekem, de a tesómmal néha viccből "édesanyám!" felkiáltással szóltunk anyához, és erre mindig megkérdezte ál-gúnyosan, hogy "na mi kéne?".
szept. 17. 20:09
22/31 anonim válasza:
És mit kér, hogyan hivatkozz rá, ha nem úgy, hogy édesanya? És az neked miért nem jó?
szept. 17. 23:00
23/31 anonim válasza:
ha most született az unoka lehet itt a szülés miatt vannak "gondok". sok anyuka nem képes ilyenkor felfogni hogy tényleg anyuka és eleinte tehernek élik meg a csecsemő etetését, ápolását, mivel - főleg ha első gyerek - ez nem a megszokott számára. lehet terhelőnek érzi az "édesanya" megszólítást emiatt.
szept. 17. 23:19
24/31 anonim válasza:
Abszolut nem relevans, hogy ki szerint eroltetett vagy mesterkelt. A menyed nem szabhatja meg milyen szavakat hasznalsz. Nyilvan megsertodni joga van, de ha ezen megsertodik akkor...sajnallak hogy ilyen menyed van.
szept. 18. 09:03
25/31 anonim válasza:
23: ez megint csak műhiszti, altalaban azok a nők csinaljak akiknek nagyon is jo dolguk van.
szept. 18. 09:04
26/31 anonim válasza:
#25 szules utani depresszio nem remlik? az hogy a hormonrendszer felborul? az hogy valaki nem kepes talprallni, illetve 1 honapon keresztul verzik? ha ez muhiszti akkor gratulalok neked. remelem neked is ilyen "muhisztis" nod lesz es meglatof hogy ez a "hiszti" nem mu.
szept. 18. 16:54
27/31 anonim válasza:
Kérdezö: a menyed NEM AZT MONDTA, hogy nem ejtheted ki az édesanya szót elötte, HANEM AZT, hogy ÖT ne nevezd így, ha a gyerekének beszélsz.
A kettö között igen csak nagy az eltérés, és neki megvan a joga, hogy eldöntse, a gyerek hogy szólítsa öt, ehhez meg neked illene alkamazkodni.
szept. 18. 18:03
28/31 anonim válasza:
Te hogy "társalogsz" az unokáddal, amikor unokám most született, csecsemő???
Legfeljebb te beszélsz hozzá, a társalgás nem ezt jelenti.
szept. 18. 18:04
29/31 anonim válasza:
26: no vagyok, es merem allitani terhessegem alatt es utan jobban megprobalt az elet mint azoknak a noknek a jo reszet, akik depressziot kapnak... Megse volt semmi bajom, csinaltam amit csinalni kell, nem voltak toronymagas elvarasaim magammal szemben, egyszeruen tudtam hogy ez az elet es nem hittem magam a vilag kozepenek hogy kapalozzak hogy miert "csak" ennyi jutott.
szept. 18. 18:39
30/31 anonim válasza:
Kérdező, elárulod végre, hogy mit kér a menyed, hogyan hivatkozz rá vagy mit kéne mondanod "édesanya" helyett, hogy ez ekkora probléma neked?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!