Anyám régen mindenért engem hibáztatott,soha nem kért bocsánatot? Hogyan lehet ebből a szerepből kilépni?
Figyelt kérdés
Szinte belém ivódott,hogy mindig én vagyok,vagy voltam a hibás.Soha nem kért bocsánatot,vagy ismerte be,hogy nekem lenne igazam.Így egy idő után,ez már teljesen belém ivódott,hogy én csak is rossz lehetek és soha nem lehet igazam.Ez odáig fajult,hogy a való életben,pl egy munkahelyi vitás helyzetben,nehezen védem meg az igazam,mert olyan mélyen belém ivódott,hogy én nem is kérdés ki lehet a hibás.Vagy akár egy párkapcsolati szituációban,már már nem tudom felismerni,mikor van igazam és mikor nem.Ezek a dolgok annyira belém ivottak,hogy rendesen megmérgezi az életem és folyamatos frusztrációt okoz ez bennem.Már az segítene,ha anyám csak egyszer kimondaná,hogy igaza van,vagy ebben vagy abban igazam volt.Mivel tudom ezeket a dolgokat leküzdeni? Pszichológus?szept. 12. 18:35
2/7 anonim válasza:
"Már az segítene,ha anyám csak egyszer kimondaná,hogy igaza van,vagy ebben vagy abban igazam volt."
Próbáld meg elérni nála, amíg megteheted.
3/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson megpróbálni!!!! Tízmillió százalékosan kizárt! Soha! Szakadj le! Zárd ki az életedből! Óriási felszabadulás lesz! Elkezdesz majd élni!
5/7 A kérdező kommentje:
tegnap 20:02
Mit ne jusson eszembe megpróbálni??
szept. 13. 04:26
7/7 anonim válasza:
Ehhez segítségre lesz szükséged. Nincs abban semmi szégyellnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!