Valójában kell apuka aláírása ehhez?
A lányom most 8. osztályos, pályaválasztás előtt állunk.
Tegnap volt a szülői értekezlet, és megdöbbenve hallottam, hogy a pályaválasztási papírokat apukának is alá kell írnia. És ebből nincs kibúvó, kell az aláírása.
Na most ez problémás, mert a lányom vérszerinti apja 13 éve nincs az életünkbe. Egyáltalán. Hiába egyém a teljes felügyeleti jog, ebben sajnos nem számít.
Na most akkor hogyan tovább? Mit tudok tenni?
49
Anyuka meg se próbálta az apát előkeríteni tehát nem tudhatjuk hogy mennyire ismeretlen a tartózkodási helye. Ha pl a gyerektartásnak utànament volna kicsit akkor ez ismert adat lenne. Viszont továbbra sem jár szülői jog ágybabújással. A jog nem így működik.
49
Semmi konkrét lépés nem lett téve az apa megkeresésére. Ha EU-n belül van, akkor könnyen meg fogják találni.
Honnan tudod, hogy nem tettem?
Mikor volt a gyermekelhelyezési per akkor is próbáltam több frontot is elérni.
Sehogy sem sikerült, semmiféle formában.
Magyarországon bejegyzett lakcíme a lelépese után 2 évvel megszűnt. Új nem lett bejegyezve.
A bíróság nem kezdte el kereseni EUn belül se.
És a férjemről beszélünk, nem egy ágybabujásos kapcsolatról.
53
Ez nettó baromsàg. Ha apuka nem fizet akkor állambàcsi megelőlegezi a gyerektartást ők meg a föld alól is előkerítik hogy behajtsák rajta. Ebböl is már egyértelmű hogy hazudozol.
Hát pedig hidd el, hogy nem. Nem kerítik elő. Nincs erre kapacitás, hogy a világban keressék őt. Ezt a bírónő el is mondta mikor meghozták az ítéletet.
Kérvényezhettem volna az államilag előlegezett gyerektartást de nem tettem.
Azzal a 20 ezerrel nem lettünk volna beljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!