Apuka a nevére vette a lányomat viszont nem fizet gyerektartást, kihez fordulhatok?
Figyelt kérdés
A lányom fél éves kora körül bukkant fel az apa hogy ő szeretné látni a lányát illetve támogatni őt. Ekkor elintéztük a papírokat a nevére vette és szerzdődésben megegyeztünk a láthatásról illetve a fizetésről. Ez kb 2 hónapig működött. Most nem fizet semmit, a gyerek felöl nem kérdez semmit csak engem vádol minden féle dologgal és csak támad ahelyett hogy támogatna.
Ezért szeretnék ennek utánna járni hogy kihez fordulhatnék mert ezekután azt sem szeretném ha látná a lányomat mivel úgymond stresszben tart a hülyeségeivel.
jún. 18. 13:57
2/22 anonim válasza:
Gyerektartast alanyi jogon koteles fizetni! Nincs mese, se kibuvo alola! Es nem fugg ossze a lathatassal. Ha nem latogatja a gyereket, DE mivel a neven van, koteles utana fizetni! Szerezz ugyvedet es menj birosagra vele, de semmikeppen ne hagyd magad! A gyerektartas nem fizetese buncselekmey, amit UTOLAG ES VISSZAMENOLEG BEHAJTANAK rajta. ;-)
3/22 anonim válasza:
A 2-est kiegészíteném még annyival, hogy a bejelentéstöl számított 6 hónapra visszamenöleg is köteles kifizetni az elmaradást.
4/22 anonim válasza:
Szerintem szabálysértés nem bűncselekmény
5/22 anonim válasza:
4: ha nem hajlando fizetni a figura, bortonbe kerul, ES behajtjak rajta VISSZAMENOLEG az OSSZES tartozasat. ;-)
7/22 anonim válasza:
De én úgy tudom nem kerülhet érte börtönbe senki csupán behajtják tőle az összeget
8/22 anonim válasza:
Ha nem lehet behajtani rajta, akkor mehet börtönbe.
9/22 anonim válasza:
Írd ki inkább a jogiforum.hu ra szakik válaszolnak .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!