Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek en reagalom tul?

Szerintetek en reagalom tul?

Figyelt kérdés

Szombaton unneplem a 18. szuletesnapomat..nem szeretnek nagy bulit csapni, az alkoholt sem szeretem annyira, igy arra gondoltam, hogy kis csaladommal egyutt megunnepeljuk.

Par honappal ezelott kiderult, hogy anyukamnak a ceges bulija ezen a hetvegen lesz, es szavat adta nekem, hogy nem fog elmenni ra… ma, mint kiderult, megis csak reszt fog venni rajta (tervei szerint elmegy 10korul a svedasztalos ebedre, majd hazajon kb 2-3 fele es delutan 5korul visszamegy az estu bulira) ezek utan mondtam neki, hogy inkabb haza se jojjon, mert teljesen felesleges. Apukam alapvetoen nem lesz itt, mivel kuldoldon el. Annyi keresem volt anyukamtol, hogy ne menjen el a ceges bulira, es unnepeljen velem…nem jott ossze.

Ezzel teljesen azt erezteti, hogy nem is erdekli hogy a lanyanak szuletesnapja van, es szamara fontosabb a munkatarsakkal tolteni azt a napot.

Szerintetek en reagalom tul vagy okkal vagyok kiakadva?

szept. 10. 18:48
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
84%

39

Nem kell sajnálni, boldog élete van, aminek én is a részese vagyok. Nem, nem 7/24-ben, mert szerencsére nem fogyatékos semmilyen értelemben.

40

Értem, tehát ha a gyerek születésnapján egész nap mellette vagyok, akkor majd otthon marad engem ápolni és pelenkázni, amikor arra rászorulok. Segitek, az enyém nem fog, nem is engedném, nem az ő feladata. Veled ellentétben én nem azért szültem, hogy oregkoromban ápoljon és nem is azért, hoyg egymás nyakán logjuk nonstop. Értem én, hogy neked nehéz felfogni, hogy nem mindenki agyhalott és vannak szerencsére elég sokan, akik képesek normális életet élni.

szept. 11. 18:12
 42/44 anonim válasza:
Boldog szülinapot!! :)
szept. 11. 19:44
 43/44 anonim ***** válasza:
48%

Másik munkahelyet lehet találni, ha ilyen pitiáner dolog miatt kiutálnak.

Másik gyereket nem lehet találni, ha elhidegül tőled a sajátod.

szept. 11. 20:52
 44/44 anonim ***** válasza:
34%

Ja majd akkor is hisztizzen meg hideguljon a gyerek ha kirugjak az anyjat mert nem megy el a rendezvenyre.

Ezek mind erosen ajanlott dolgok, a megjelenes kb kotelezo szintu.

Mibaja lesz ha szombaton 3 oraban megkoszonti az anyja aztan vasarnap lehetnek egesz nap egyutt.

18 eves tudja mar felfogni esszel, hogy vannak olyan dolgok amik ha nem tetszenek, de muszaj.

szept. 11. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!