Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek en reagalom tul?

Szerintetek en reagalom tul?

Figyelt kérdés

Szombaton unneplem a 18. szuletesnapomat..nem szeretnek nagy bulit csapni, az alkoholt sem szeretem annyira, igy arra gondoltam, hogy kis csaladommal egyutt megunnepeljuk.

Par honappal ezelott kiderult, hogy anyukamnak a ceges bulija ezen a hetvegen lesz, es szavat adta nekem, hogy nem fog elmenni ra… ma, mint kiderult, megis csak reszt fog venni rajta (tervei szerint elmegy 10korul a svedasztalos ebedre, majd hazajon kb 2-3 fele es delutan 5korul visszamegy az estu bulira) ezek utan mondtam neki, hogy inkabb haza se jojjon, mert teljesen felesleges. Apukam alapvetoen nem lesz itt, mivel kuldoldon el. Annyi keresem volt anyukamtol, hogy ne menjen el a ceges bulira, es unnepeljen velem…nem jott ossze.

Ezzel teljesen azt erezteti, hogy nem is erdekli hogy a lanyanak szuletesnapja van, es szamara fontosabb a munkatarsakkal tolteni azt a napot.

Szerintetek en reagalom tul vagy okkal vagyok kiakadva?

szept. 10. 18:48
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen igazad van.
szept. 10. 18:56
 2/44 anonim ***** válasza:
84%

Túl reagalod de a mai világban sajnos ezt a nézik a munkahelyén,ha ott van akkor: megbízható csapatjátékos.

Ha nem megy/nincs ott akkor olyan aki nem tud/akar csapatban dolgozni...

szept. 10. 19:22
 3/44 anonim ***** válasza:
77%
Túlreagálod. A céges szülinap előtti este menjetek el valahová ünnepelni.
szept. 10. 19:31
 4/44 anonim ***** válasza:
75%
Barátaid, barátod nincsenek?
szept. 10. 19:34
 5/44 anonim ***** válasza:
76%
Az ember gyereke egyszer 18 éves. Nincs az a pénz amiért ne vele tölteném ezt a napot. Mondjuk ez nálunk az összes szülinapjára igaz.
szept. 10. 19:35
 6/44 anonim ***** válasza:
86%
Ha kötelező pofavizite van, akkor érthető, miért megy mégis inkább oda. Ünnepeljétek meg előtte vagy utána levő napon.
szept. 10. 19:36
 7/44 anonim ***** válasza:
88%
Én a 18. születésnapomon éppen osztálykiránduláson voltam. Mikor hazaértem a szulinapom után 1 nappal akkor köszöntottek fel.
szept. 10. 19:37
 8/44 anonim ***** válasza:
60%

Ha egyszer megígérte, hogy nem megy el, akkor tkp. hazudott.

Másrészt, megtehetné, hogy elmegy a napközbenire és este nem megy vissza. Kis kompromisszummal a kecske is jóllakhatna és a káposzta is megmaradna. Egyébként nem is hallottam még olyan munkahelyi buliról, ami ilyen hosszú lett volna.

Szóval érthető a kiakadásod.

szept. 10. 19:39
 9/44 anonim ***** válasza:
23%
Igazad van. Jusson majd ez eszedbe mikor neki lesz születésnapja. CSinálj arra a napra valami halaszthatatlan barátos programot és ha vergődik emlékeztesd.
szept. 10. 19:40
 10/44 anonim ***** válasza:
62%

És az ilyen szülők vannak a legjobban felháborodva és húzzák elő az "annyit dolgoztam érted" kártyát a későbbiekben. Nem is fogják érteni, hogy a gyerek miért távolodott el és miért heti egyszer veszi fel a telefont 2 percre.

Itt valóban nem az a gáz, hogy elmegy, azt gondolom, hogy te a kompromisszumra megosztott bulizásra is hajlandó lettél volna, ha nem hazudik a kezdetektől.

De tett egy ígéretet.

Igazad van, arra a két órahosszára minek menjen? De tényleg milyen céges buli ez, ami egész napos?

Annyira imádja a munkahelyét?

szept. 10. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!