Szerintetek en reagalom tul?
Szombaton unneplem a 18. szuletesnapomat..nem szeretnek nagy bulit csapni, az alkoholt sem szeretem annyira, igy arra gondoltam, hogy kis csaladommal egyutt megunnepeljuk.
Par honappal ezelott kiderult, hogy anyukamnak a ceges bulija ezen a hetvegen lesz, es szavat adta nekem, hogy nem fog elmenni ra… ma, mint kiderult, megis csak reszt fog venni rajta (tervei szerint elmegy 10korul a svedasztalos ebedre, majd hazajon kb 2-3 fele es delutan 5korul visszamegy az estu bulira) ezek utan mondtam neki, hogy inkabb haza se jojjon, mert teljesen felesleges. Apukam alapvetoen nem lesz itt, mivel kuldoldon el. Annyi keresem volt anyukamtol, hogy ne menjen el a ceges bulira, es unnepeljen velem…nem jott ossze.
Ezzel teljesen azt erezteti, hogy nem is erdekli hogy a lanyanak szuletesnapja van, es szamara fontosabb a munkatarsakkal tolteni azt a napot.
Szerintetek en reagalom tul vagy okkal vagyok kiakadva?
Nalunk a ceges "buli" kotelezo. Vagyishat nem buli hanem csapatepito...
Max akkor nem ha tenylegesen beteg vagy. Egyebkent nem adnak ki arra szabit sem mast sem. Mesz es kesz.
És mi történik, ha nem aznap ünneplitek meg?
Te most komolyan 18 leszel???
A legtöbb munkahelyen, kimondatlanul, de "kötelező" a céges buli.
Ha anyád nem megy el és ezért majd kirúgják, akkor azon megy majd a hiszti, hogy egy kiló kenyérre sem telik.
Durva helyeken dolgozhattok, nálunk sosem kötelező a csapatépítő, körbejár egy lista ki akart menni, hogy hány fővel számoljanak, de sosem volt erőszak. Vicces is lenne ha egy 300 fős cégnél feltűnne bárkinek is hogy Terike nincs ott vagy lelépett.
20as, gondolom a te születésnapod sosem volt fontos, sosem ünnepelték meg még gyerekkorodban sem, sosem vártad igaz? Gondolom te lennél a legjobban besértődve ha a férjed nem köszöntene fel.
24es 18 évesen én is a családommal ünnepeltem, és este elmentünk bulizni 10 után mikor a családi programnak vége.
Lehet meglepő neked, de vannak családok ahol szeretik egymást és szeretnek együtt lenni.
25
Van családom. A lányom 21. Szeretünk együtt lenni. De nem 7/24-ben. A születésnapi ünneplés sem 24 órás. A lányom 18 évesen közös bulit rendezett a legjobb barátnőjével a barataiknak. Ettől még szeretjük egymást.
27
Ezt honnan okoskodtad ki? Semmi iylet nem írtam. Második osztályos követelmény az értelmező olvasás
Kérdező, hazamegy, ünnepel veled is.
Jó példa vagy arra, hogy a 18 év semmit nem jelent, amíg nem úgy viselkedsz. Márpedig a hiszti meg a zsarolás nem felnőtt viselkedés.
Nyilván nem egész napos ünneplést beszéltetek meg, mert akkor írnád, hogy terveztetek menni valahova közösen. Apádra miért nem fújsz, hogy nem képes hazajönni ezen a hétvégén miattad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!