Jogosan haragszik Anyám?
Mondjuk egy akkora gyerek aki már dolgozik is valószínűleg el tudja dönteni magától hogy kell e neki esőkabát vagy nem. Ha nem és megázik akkor így járt.
De ha én minden áron ragaszkodok hozzá hogy a már amúgy is megtömött táskájába még tuszkolja bele akkor odamegyek és segítek helyet találni benne.
Szemtelen voltál, ez tény, de anyad meg nagyon erősen túlreagálta. Elég lett volna egy szimpla leszidás, az orditasra és a költözz el fenyegetesre semmi szükség nem volt. Az meg mindennek a teteje hogy még a telefonba is ordított és radcsapta.
Egy felnőtt embernek, egy szülőnek ennél sokkal érettebben kellene viselkednie.
De sajnos nagyon sok anyádhoz hasonló felnőtt van, úgyhogy nem is csodálkozok a valaszokon.
Sok kommentelővel ellentétben megértelek, mert az én anyám ugyanez volt.
Mindenbe belekötött - de szó szerint -, és persze mindenen üvöltött. Minden reggel azzal telt, hogy ő üvöltözik velünk, idegbeteg, holott SOHA egyszer nem késtünk el, nem bsztuk el az időt, de ha már 5 percnél tovább voltam a mosdóban mert kakáltam ÉS fésülködtem is, már dörömbölt és kiabált.
De mindenkivel! így viselkedett, velem, a tesómmal, apámmal...
Rhadtul idegesítő az ilyen ember - aztán csodálkozik, hogy amióta VÉGRE elköltöztem nem nyitom rá az ajtót. Apámtól hallom, hogy semmi nem változott, csak most őt bszogatja mindenért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!