Jogosan haragszik Anyám?

Figyelt kérdés
Ma reggel összevesztem édesanyámmal. Először minden áron rám akarta tukmálni az esőkabátot mikor nem fért el a táskámba, végül kivettem az egyik vizemet és elraktam, nem szerettem volna vele összeveszni egy ilyen kis dolgon. Aztán később beordított a szobámba a konyhából az ajtón keresztül miközben pakoltam a táskámba, hogy igazán elrakhatnám a vizemet ahelyett hogy nyomom a telefonom (még volt egy bő 15 percem indulásig, eljutottam volna odáig is, mint minden reggel). Ekkor mormogtam valami olyasmit az orrom alatt, hogy igazán lekophatna rólam. Ekkor elkezdett üvöltözni, hogy ha ennyire utálok itthon, akkor el lehet költözni, összepakolja a cuccomat, és két nap múlva nem akar itthon látni. Így mentem el reggel otthonról suliba. Suli után szoktam dolgozni, most mikor indultam haza melóból, felhívtam felköszönteni szülinapja alkalmából, mert reggel az üvöltözésben elmaradt, este meg már nem találkozunk otthon mert éjszakás. Beleüvöltötte a telefonba, hogy "Hát ez jó boldog volt." majd rámbaszta a telefont. Jogosan haragszik? Holnap suli után szerettem volna neki valami virágot vagy csokit, de ezek után őszintén már nincs kedvem a kedvére tenni.

szept. 9. 18:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
22%
Igen
szept. 9. 18:58
 2/35 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem vegyél vissza! A leírás alapján érdemes lenne. Édesanyáddal csak tisztelettel beszélj légy szíves! Jobb lesz mindkettőtöknek.
szept. 9. 18:58
 3/35 anonim ***** válasza:
19%
igen jogosan. Van hova menned?
szept. 9. 18:59
 4/35 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Mindenkinek lehet rossz napja, az hogy egész nap ezen ventelt, nem normális.
szept. 9. 19:05
 5/35 anonim ***** válasza:
43%
2 hisztis p. A te részedről a koroddal magyarázható, az ő részéről semmivel. Éretlen óvodások vagytok, te még megérhetsz, anyád már nem fog. Biztos nárcisztikusan hiányolta a reggeli első szavas köszöntést, és azon rágott be, hogy nem kapta meg. Óvodás.
szept. 9. 19:22
 6/35 anonim ***** válasza:
27%
5ös, 16 év alatt nem lehet regisztrálni.. egy ilyen kopj le kijelentés maximum 5 éves korig elfogadható.
szept. 9. 19:26
 7/35 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem túlzás amit csináltok. Emlékszem engem is idegesített a nyaggatás. Tudom hogy jót akart ez Az nyílvánvaló, csak egy idő után idegfeszítő.

Te szimplán engedd el, nyugtázd amit mond hiszen tényleg csak jót akar.

Ő részéről is kissé túlzásnak tartom ezt az ordibálós reakciót.

(Ez a válasz kizárólag erre a sztorira érvényes/ ha tényleg így volt)

szept. 9. 19:27
 8/35 anonim ***** válasza:
41%

Igen, jogosan. Picit túlreagálta, bár a mostani flegma stílusod alapján is szerintem ez már a sokadik ilyen lehetett az elmúlt időszakban, gondolom, mióta megint idul a suli, stresszesebbek vagytok mindketten.

Ő izgul, hogy időben elkészülj, ne hagyj otthon semmit, rendben legyél, ne fázz, legyen mit innod, stb.

Persze, hogy rosszul esik neki, hogy "lekophatna rólam", ahelyett, hogy mondjuk "boldog szülinapot". Telefonnyomkodás helyett is felköszönthetted volna, de nyilván facebookozni kellett, ahelyett, hogy legalább készülnél, ha már őt leszarod és flegmázol vele.

Te születésnapodon bezzeg fogadjunk, neked állna feljebb, ha nem nyalná karimásra a kis popódat ébredésed után két perccel.

szept. 9. 19:28
 9/35 anonim ***** válasza:
60%
Hát nem picit reagálta túl, hanem nagyon, 8-as. Az "el lehet költözni" pont ugyanolyan durva, mint a "lekophatna már". Egy felnőttet az különböztet meg egy gyerektől, hogy képes az indulatain uralkodni.
szept. 9. 19:33
 10/35 anonim ***** válasza:
72%

Lehet jól esett volna neki egy "bocs,a szemtelen,tiszteletlen viselkedésemért anya",aztán a köszöntés.Annyira nagyon eddig sem akartál neki venni semmit,mert ha akartál volna,nem a születésnapja után teszed,hanem még előtte.

És hogy jogosan haragszik-e?Nos,lehet nem haragszik,csak elege van...a hálátlan viselkedésedből.Ahogy előttem is írták,csak jót akar,de te puffogsz,hogy lekophatna rólad.

Tényleg rohadt nagy teher a tiniknek (pláne a fiúknak,tudom),hogy próbálja a szülő terelgetni,nevelni!

Az én fiam is frankón tudja osztani,hogy miként kéne nevelnünk,mert amit mi csinálunk az úgy rossz ahogy van...és igen,kiabálni is szoktam vele,mert amíg szépen kulturáltan mondom,meg sem hallja.Aztán persze én vagyok a rossz,mert kiabálok...

Az a baj,hogy akkora egoval rendelkeztek,hogy max székre állva tudnátok felérni

szept. 9. 20:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!