Jogosan haragszik Anyám?
Szerintem túlzás amit csináltok. Emlékszem engem is idegesített a nyaggatás. Tudom hogy jót akart ez Az nyílvánvaló, csak egy idő után idegfeszítő.
Te szimplán engedd el, nyugtázd amit mond hiszen tényleg csak jót akar.
Ő részéről is kissé túlzásnak tartom ezt az ordibálós reakciót.
(Ez a válasz kizárólag erre a sztorira érvényes/ ha tényleg így volt)
Igen, jogosan. Picit túlreagálta, bár a mostani flegma stílusod alapján is szerintem ez már a sokadik ilyen lehetett az elmúlt időszakban, gondolom, mióta megint idul a suli, stresszesebbek vagytok mindketten.
Ő izgul, hogy időben elkészülj, ne hagyj otthon semmit, rendben legyél, ne fázz, legyen mit innod, stb.
Persze, hogy rosszul esik neki, hogy "lekophatna rólam", ahelyett, hogy mondjuk "boldog szülinapot". Telefonnyomkodás helyett is felköszönthetted volna, de nyilván facebookozni kellett, ahelyett, hogy legalább készülnél, ha már őt leszarod és flegmázol vele.
Te születésnapodon bezzeg fogadjunk, neked állna feljebb, ha nem nyalná karimásra a kis popódat ébredésed után két perccel.
Lehet jól esett volna neki egy "bocs,a szemtelen,tiszteletlen viselkedésemért anya",aztán a köszöntés.Annyira nagyon eddig sem akartál neki venni semmit,mert ha akartál volna,nem a születésnapja után teszed,hanem még előtte.
És hogy jogosan haragszik-e?Nos,lehet nem haragszik,csak elege van...a hálátlan viselkedésedből.Ahogy előttem is írták,csak jót akar,de te puffogsz,hogy lekophatna rólad.
Tényleg rohadt nagy teher a tiniknek (pláne a fiúknak,tudom),hogy próbálja a szülő terelgetni,nevelni!
Az én fiam is frankón tudja osztani,hogy miként kéne nevelnünk,mert amit mi csinálunk az úgy rossz ahogy van...és igen,kiabálni is szoktam vele,mert amíg szépen kulturáltan mondom,meg sem hallja.Aztán persze én vagyok a rossz,mert kiabálok...
Az a baj,hogy akkora egoval rendelkeztek,hogy max székre állva tudnátok felérni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!