Jogosan haragszik Anyám?

Figyelt kérdés
Ma reggel összevesztem édesanyámmal. Először minden áron rám akarta tukmálni az esőkabátot mikor nem fért el a táskámba, végül kivettem az egyik vizemet és elraktam, nem szerettem volna vele összeveszni egy ilyen kis dolgon. Aztán később beordított a szobámba a konyhából az ajtón keresztül miközben pakoltam a táskámba, hogy igazán elrakhatnám a vizemet ahelyett hogy nyomom a telefonom (még volt egy bő 15 percem indulásig, eljutottam volna odáig is, mint minden reggel). Ekkor mormogtam valami olyasmit az orrom alatt, hogy igazán lekophatna rólam. Ekkor elkezdett üvöltözni, hogy ha ennyire utálok itthon, akkor el lehet költözni, összepakolja a cuccomat, és két nap múlva nem akar itthon látni. Így mentem el reggel otthonról suliba. Suli után szoktam dolgozni, most mikor indultam haza melóból, felhívtam felköszönteni szülinapja alkalmából, mert reggel az üvöltözésben elmaradt, este meg már nem találkozunk otthon mert éjszakás. Beleüvöltötte a telefonba, hogy "Hát ez jó boldog volt." majd rámbaszta a telefont. Jogosan haragszik? Holnap suli után szerettem volna neki valami virágot vagy csokit, de ezek után őszintén már nincs kedvem a kedvére tenni.

szept. 9. 18:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
53%
Anyad kotekszik csak veled nem jogos a sertodese. Ne tegyel annyit a kedvere,ha nem viszonozza a kedvesseged sehogy...
szept. 9. 23:54
 22/35 anonim ***** válasza:
17%
16,mert nem az a dolgom,hagyjam nőni,mint a gázt...neked ugye nincs gyereked?
szept. 10. 04:21
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
15ös én meg egy ilyen hálátlan kölöknek nem vennék semmit majd...
szept. 10. 05:29
 24/35 anonim ***** válasza:
42%
22es, a 16os is gyerek..azok hiszik hogy mindenben igazuk van és mindenkinek az ő kedvükre kell ugrálni csak mert méltóztattak megszületni
szept. 10. 05:30
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

A leírásod alapján ez a kekeckedő viselkedés mindennapos az ő részéről. Anyád elmebeteg. Pont.

Oké, ez kicsit bonyolultabb. Szóval az anyád sokféle mentális zavarral küzd egyszerre, de van benne egy jó adag rosszindulat is - amit valszeg (de nem 100%, hogy) a mentális betegségei hoztak elő, de ez egy öngerjesztő folyamat, ami még bonyolultabbá teszi a dolgot.

Szóval... nyugtató és kedélyjavító kéne neki, mert pszichoterápia már nem segíthet rajta. Tapasztalat.

Ja és nem, nem jogos a kiakadása.

szept. 10. 06:04
 26/35 anonim ***** válasza:
33%

Jogos. Még az esőkabátos incidens előtt fel kellett volna köszöntsd, három szó, boldog szülinapot anya!

Lehet akkor el sem juttok a vitáig.

Egyébként is, de nagylelkű vagy, másnap suli után akartad felköszönteni...miért nem aznap amikor van.

Szerintem csak simán elfelejtetted és napközben jutott eszedbe.

Kicsit vegyél vissza a stílusodból, és ne kelljen mindent többször elmondani neked.

szept. 10. 06:35
 27/35 anonim ***** válasza:
33%
Emberek, egy ennyiből már egyből az anya a hibás? Kitudja a kérdező napi szinten pofázik az anyjának, és az anyja már nem tűri. Tiniről van szó, velük nehéz. Annó nekem is mondta anyám, hogy elköltözhetek, stb, mert ahol értem visszapofáztam neki, amúgy jogtalanul. Mindig jót akart de nekem nem tetszett. Ilyenek a tinik, nehéz velük.
szept. 10. 06:48
 28/35 anonim ***** válasza:
55%
Adj neki, (magatoknak) egy kis időt, majd mindenki lenyugszik. Nem tudhatod, hogy mi a baja, lehetnek problémái. Szerintem már ő is megbánta. Most egy kicsit kerüld a vele való kommunikációt, csak a legfontosabbak. A sokat emlegetett idő majd segít.
szept. 10. 07:18
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

Mondom, elmondod kétszer, 22-es! Rossz a képernyőd, és nem látszik rajta minden szó?

24-es, ne lottózz, mert durvát fogsz bukni! Nem megy ez neked!

szept. 10. 09:04
 30/35 anonim ***** válasza:
71%
Hat, annyira egyikotok se viselkedett szepen. Megertelek teged, hogy zavar, hogy anyukad meg kisgyerekkent kezel, hogy meg akarja mondani, mit hogy csinalj, plane ha meg dolgozni is jarsz :D neki is meg kene tanulnia, hogy mar nem kell annyira kontrollalni teged, max ha otthon marad a vized, kenytelen leszel venni magadnak, majd legkozelebb odafigyelsz, ennyi :D
szept. 10. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!