Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Edesanyam 85 eves. Mindig...

Edesanyam 85 eves. Mindig bant szoval, : szidalmaz, ocsarol. Mit tennetek ?

Figyelt kérdés
40 eves vagyok, kesoi gyerek. Ram van szorulva, segitek mindenben. Sokszor kertem, hogy ne szidjon, de hiaba. Nagyon faj ez nekem. Volt Mas ilyen helyzeten? Megoldás?

#szidalmazás #Abbuzalas #Mergezi anya
szept. 2. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kozolnem vele, hogy nem a cseledje vagyok, es igen, a gyereknek is jar a tisztelet!

Szoval lehet valasztani: mehet idosek otthonaba, es ott arcoskodjon, vagy megadja a tiszteletet!

szept. 2. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az idöseknél elöfordul, hogy nincsenek már a tudatuknál, ettl lehet, hogy életükben jó emberek voltak.

Viszont, hogy valaki fiatalon már ilyen buta és egoista legyen, mint 10-11, na nekik nem irigylem a rokonaikat, ha ök lesznek öregek.

szept. 2. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Ignoráld. Egyik füleden be másikon ki.

Hagyjad hadd monja majd megunja

Az a gond hogy te nagyon magadra veszed minden szavát. Engedd el. Lehet már nem is tiszta az elméje.

Te amit kell elmondod neki de nem kell vele beszélgetni

szept. 2. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Hagy ott.
szept. 3. 01:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem defense! Az elmeje teljesen tiszta! 2-es jol irja: bennem van: megiscsak az Edesanyam. Soha nem volt ajnarozo, szeretgeto tipus. Szigoru volt mindig. Ellatta a haztartast, dolgozott:tudogyogyasz volt. Megromlott a fizikai allapota: tehat naponta latogatom, intezem a dolgokat, fogok, takaritok

Pelenka meg nem kell. Probaltam mar beszelni vele tobbszor...annak sertodes , siras lett a vege.

szept. 4. 06:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Mi történik akkor, ha megsértődik és sír? Nem tűnik fel, hogy az egy gonosz, manipulatív cirkusz? Te óvodás vagy, aki rángatja az anyja szoknyáját! Mikor tervezel felnőni? Anyád rossz ember, nem szeret! Csak magát szereti! Mondjuk, lehet, hogy saját magát se, és boldogtalan, de azzal neked nincs dolgod. Szabad az anyát nem szeretni, ha ő se szeret téged. Ez nem anya, ez mostoha! Tönkretesz. Mondjuk, gyermeki kötelességből ápolod. De hogy a bántalmazást TILOS eltűrnöd, az önmagad iránti tiszteletből (ki tiszteljen téged, ha te magad se?) az egyértelmű! Ne hagyd, hogy egy vénasszony fölötted álljon! Abban a másodpercben, ahogy elkezd pocskondiázni, leteszed, ami a kezedben van, és elmész. És nem telefonálsz megalázkodva, hogy bocsáss meg, drága anyám, bűnös vagyok, hanem másnapig felé se nézel. És másnap ugyanígy. Igen rövid idő alatt meg fogja tanulni, meddig mehet el, mert szüksége van rád. Felnőttél.
szept. 4. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!