Édesapám áprilisba ment el, édesanyámmal 53évig voltak házasok azóta édesanyám sokat fogyott, mit tehetek érte?
Felváltava vagyunk vele a nyáron gyerekeim sokat segítenek.
Elfelejti bevenni a gyógyszert, keveset eszik (45kiló)
fiam 13 éves trükközik, hogy egyen, pl.: jaj ezt már nem birom megenni megeszed? És anyu megeszi.
Lányom (10éves) ö is ugyan úgy plusz emlékeztetik hogy gyógyszer!
Én is hétvegente megyek meg néha hétközben is ha tudok.
Vele vagyunk,szereztem kutyust, szomszedok is sokat segítenek..
Nem tudom mit tehetnék még.
Beszélj az orvosával, lehet, hogy demens kezd lenni, a feledékenység miatt gondolom.
De ha ilyen melegben egész nap nem eszik semmit, az sem probléma, feltéve, hogy elég folyadékot fogyaszt.
Mindig nehéz ügy ennyi együtt töltött év után elveszíteni valakit.Amit tudtok adni az a szeretetek,érezze azt ,hogy nincs egyedül van még értelme az életének.Ahogy írtad ezt megkapja tőletek.Próbáljatok meg neki pici feladatokat adni,főleg az unokáitól.Mama főzzél,süssél nekünk ezt-azt.Leköti meg eltereli a figyelmét.Valami közös program azért,hogy várja.
Vannak akik feladják,és valóban van olyan hogy megszakad a szív és rövid időn belül követik a társukat.Ezt kellene elkerülni,ne essen depresszióba,a gyász feldolgozása hosszabb folyamat.
6-oshoz hasonlóan én is futnék pár kört, hogy forduljon pszichológushoz.
Még az is lehet, itt találtok egy szimpatikus pszichológust, aki erre szakosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!