Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kéri egy "gyerek"...

Miért kéri egy "gyerek" (fiatal felnőtt) az anyjától, hogy ne hízzon el, és ne vágassa le a haját?

Figyelt kérdés

aug. 30. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

"negyven körül a legtöbb ember már őszül, és festeti a haját... Kevés nő az, akinek olyan jó a genetikája, hogy idősen is szép, egészséges a haja."

Azok között, akik nem festetik már negyvenéves koruktól, sokkal több, úgyhogy nem csak a genetika játszik. Te magad is írod, hogy a festés roncsolja a hajat.

aug. 31. 21:03
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
De ha ő nem szeretne ősz hajat, hanem festeni szeretné, miért ne tehetné meg? Mert valaki más azt mondja, hogy gáz a rövid haj?
aug. 31. 21:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem tehetné meg?...
aug. 31. 21:38
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
az nem lehet hogy egy kis vonzalmat érez?
szept. 1. 12:02
 25/25 anonim ***** válasza:
71%

20.

Huszas éveimben kezdtem festeni a hajam, most is dús és egészséges és váll alá érő, pedig 54 vagyok.

Magamnak festem, fodrászhoz csak vég igazításra megyek évi 2x.

Igaz jól kajálok és HRT is megy és amikor rendetlenkedett a pajzsmirigyem, akkor száraz lett és ritkult, de azt is rendbe hoztam.

De a korosztályomban azért vannak még hasonló hajkoronával.

Biztos vagyok benne, hogy sokkal több nő engedhetné meg a kiváló hajminősége miatt a hosszú hajat ennyi idősen.

Nyilán nem azok, akiknek fiatalon is vékonyszálú, ritka hajuk volt.

szept. 1. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!