Felnőttként megromlott kapcsolat az egyik szülővel? Többi lent.
Anyukámmal mindig közel álltunk egymáshoz, mikor tinédzser voltam is ritkán veszekedtünk de az utóbbi 2-3 évben nagyon megváltozott..(én 28 éves vagyok, 9 éve nem lakom otthon).
Teljesen random nekem támad szóban mindenfélével, apummal meg más rokonokkal is ezt csinálja,mindig (!) a másik a hülye akármi történik, ő meg a mártír. Mindent magára vesz.
Arra mondjuk emlékszem, hogy bocsánatot ő soha nem kért semmiért, akkor sem ha ő reagált túl valamit (apum igen).
Mostanában egyre gyakoribb az ilyen es úgy érzem ezekkel már végleg elromlott a kapcsolatunk.
Most a legutóbbi eset éppen: tegnap délután 3 körül rám írt és kb én voltam a vilag legszemetebb embere,mert hogy aznap nem kerdeztem meg hogy van es le sem szarom a fejét és hogy ő most meg van sértődve es inkabb haza se menjek hétvégén.. Elkapott valami vírust és lázas volt meg elment a hangja de semmi olyan komoly dolog ezen kívül.
Tudni kell,hogy egy 10 napos utazásról értünk haza tegnap előtt este, aznap meg előtte nap is kerdeztem többször hogy van meg felhívtam stb. Tegnap pakoltam ki a bőröndből meg mostam,rakodtam meg őszintén kicsit örültem hogy elvagyok magamban 10 nap nonstop emberek között lét után. Apum nem vette fel a telefonját őt hívtam délelőtt (anyum mondta elotte nap hogy őt ne hivjam, mert most alig van hangja). Na és akkor ilyen támadó stílusban írt rögtön hogy kb en leszarom hogy van...
Nyilván írtam volna neki később de most épp összejött aznapra minden de ha rosszul is esett neki nem értem miert kell azonnal ilyen támadó stílusban írnia.
Es ez csak egy eset a sok közül.
Ja hozzáteszem,ő soha nem hív szinte de írni sem,mindig arra fogja nem tudja hogy érek rá...
Havonta szoktam alapból hazalátogatni hétvégére,1-2 napinta telefonálni, nem az van hogy lesz@rom őket.
Mért rejtett?
Ugye nem gondolod, kérdező, hogy pont a te anyád az egyedüli ilyen darab? Semmi extra nincs benne, a megoldás pedig az, hogy nem bosszantod magad vele, és nem hagyod magad manipulálni. Kellemetlen, ha apukádhoz mennél, anyukádhoz meg nem, mert az fizikailag lehetetlen, de elvileg az ilyet messziről kerülni kell. Csak ha felállnál és otthagynád, azzal apukádat is büntetnéd. Ez részéről valójában egy segélykiáltás, olyan, mint egy óvodás, rángatja a környezetében lévő felnőttek szoknyáját, hogy figyelj rám, de mivel ő már felnőtt, és igen kellemetlen modort választott a szeretet- és törődésigénye bezsebelésére, hát csak el fog maga mellől marni mindenkit. Nem kell eltűrnöd a bántalmazást, merthogy ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!