Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka, ha egy...

Mi lehet az oka, ha egy tizenéves gyerek nagyon rosszul reagál arra, ha az anyjának új kapcsolata lenne? Csak a lojalitáskonfliktus miatt, vagy más? Ez ennél bonyolultabb?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul= elfordulás, öngyilkossággal fenyegetőzés, trágár szidalmazás, évekig tartó kapcsolatmegromlás.
aug. 30. 11:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Itt nem írom ki ezeket részletesen, privátban szívesen.
aug. 30. 12:47
 12/23 Grizesteszta ***** válasza:
#11 En szivrsen olvasom priviben. Es reagalok is.:)
aug. 30. 12:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Van erre szabály, hogy a szülő a gyerek hány éves korától formálhat jogot saját életre, mikortól nem kell már, hogy a gyerek legyen minden elé helyezve?'

Nincs olyan, hogy mikortól. Egész életében joga van ahhoz, hogy saját élete legyen, ne csak valakinek az anyjakent/apjakent létezzen. A minden elé helyezés se kell. Nyilván az éhes csecsemő megelőzi a Netflixet, de alapvetően nem szabadna a gyereket mindenben önmaga elé helyezni. Boldog, kiegyensúlyozott gyereket csak boldog, kiegyensúlyozott szülő tud nevelni

aug. 30. 13:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Saját életre joga van. Hogy mikor költöznek össze, vagy évekig megmarad a két háztartás közös programozással, az a felnőttek tapintatától függ.

Tapasztalatom szerint, ahol a nagyobbacska gyerek könnyen elfogadta, ott az utóbbi taktikával éltek a szülők.

aug. 30. 14:51
 15/23 A kérdező kommentje:
Úgy érezted, hogy szépíteni akartam?
aug. 30. 15:23
 16/23 anonim ***** válasza:

16

Ne foglalkozz vele, csak egy incel nőgyűlölő lúzer.

aug. 30. 15:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt nem írod a párod hogy viszonyul a gyerekekhez,elfogadja,vagy parancsol vagy elakarja üldözni????semmit nem irsz
aug. 30. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Valamit eltitkolsz,egy gyerek nem csinál ilyet ők nélkül valami biztos van,azt látszik az írásodbol,hogy nyüg lett a gyereked,azt nem tudom hogy a párod nyomására vagy nem tudom
aug. 30. 16:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy kicsit elvakult vagy a pároddal szemben és nem akarod látni a valóságot? Én is ismerek sajnos ilyet ahol a tini már öngyilkos is akart lenni, na ott a nevelőapa egy igazi pszichopata, terrorizálja a gyerekeket, az anyuka meg a pasit védi
aug. 30. 18:47
 20/23 A kérdező kommentje:
De, lehet, hogy elvakult voltam. Ők nem is találkoztak végül. A kapcsolat már véget ért.
aug. 30. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!