„Amíg nem volt korhatáros az oldal, mik voltak a legjellemzőbb kérdések a 16 éven aluliaktól? Valamint a legidegesítőbbek?
A gyermek vállalás kategóriában volt olyan, hogy kamaszok kategória.
A legtöbb, hogy "akkor most terhes lehetek?"
Meg hogy "miért ilyen hülyék a szüleim?", illetve amikor segítséget kértek a háziban. :D
Szerintem most is ki tudja játszani a szabályokat, aki akarja. De amikre én emlékszem, legalábbis ilyesmi jellegűek voltak
- "miért nem enged át a pasimhoz, hogy ott aludjak a hülye anyám?" 13N
- 14-15 éves kiscsaj kérdezte, hogy melyik fogamzásgátlótól nő a mell, mert ő olyat akar
- "miért utálnak a szüleim? miért ilyen szarok a szüleim?"... indoklás, hogy miért gondolják ezt: nem vesznek nekem iPhone-t, nem menő helyre megyünk nyaralni
és ami a szomorúbb kategória: amikor a gyereknek itt kell elpanaszolnia, hogy a szülei nem törődnek vele... és itt most tényleg erről van szó, nem arról, hogy nem kapott Airpodst karácsonyra. Hogy nincs egy olyan nadrágja, ami nem lyukas; hogy kint kell az utcán csámborognia télen 5kor este, mert az anyja éppen a f...ijával hancúrozik otthon és kitette a lakásból; hogy rongyokkal kell megoldania a menzeszt, mert az anyja-apja nem hajlandó pénzt adni betétre / tamponra; hogy elvették tőle az ajándékba kapott könyveket, mert minek olvas a szabadidejében, amikor előre dolgozhat a tananyagban vagy ha csinálhatja helyettük a házimunkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!