A tizenéves lányok miért herére céloznak verekedésnél?
Már többször láttam lányt verekedni, még másik lánynak is a lába közé próbálnak rúgni egyből de fiúnak pláne. Ma is szétszedtem két verekedő lányt, az egyik nekem is megcélozta szerencsére nem igazán talált be.
Az ilyen 15-20 éves lányok miért szeretnek előszeretettel oda rúgni?
gondolom reflexből,
mert az a középpont,
meg mert ott érik - nem is feltétlen céloznak
én nem értek hozzá
"egy rúgással nyerhetnek."
Nem vicc.
Én ismerek egy csajt akinek 19 éves korára a teljes front fogazata mű.
Mert úgy gondolta jó buli egy fiút tökön rúgni úgy jó alaposan. Be is jött, de másnap a fiú felkereste és egy ökölcsapással kiverte az összes első fogát.
megérte?
3-as ilyet én is láttam.
Tökönrúgta valami csaj a csávót, egy másodpercig szünet volt, majd olyat bevert neki,hogy rossz volt nézni.Úgy összeesett mintha egy darab rongyot engednél el, majd rángatózott még párat a földön.
És az a durva, arányos önvédelem, mert a támadást hárította el.
Csajnak szintén műfogai vannak, egész környék röhögött rajta, de előtte ő volt az a típus, majd megmutatja hogy kell a férfiaknak csinálni, biztos valami feminista volt.
Én még olyan reflexből kiütést nem láttam, amit az a szerencsétlen kapott.
Meggyozodesem, hogy a nok a tokonrugast fajdalmas, de megis, komikus dolognak tartjak. Viccelodes targya. Szerintem nem esik le hogy azert, mert a menstruacio rossz, a szules kinlodas, attol meg a ferfi is lehet vedtelen.
Amugy no vagyok.
9es, ott is vannak idegek, eléggé tud fájni. Csak mi nem esünk össze mint a rongybabák.
Mondjuk azt hogy random valaki miért tenné, nem értem. Önvédelemből én is oda vágnék először, de csak úgy? Mennyire kell ahhoz szadistának lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!