Hogy reagálnál ha a 30 éves lányod hazaállítana egy 24 éves fiúval, hogy ők együtt vannak?
Figyelt kérdés
aug. 27. 11:15
13/29 anonim válasza:
Figyelném, hogy milyen a fiú, mennyire komoly, mennyire szeretik egymást. Ha ezekkel nincs gond, akkor örülnék.
14/29 anonim válasza:
Gondolom illedelmesen bemutatkozna, kezet fognék vele, felajánlanám, hogy tegeződjünk, ha nem tegezett le. Aztán ha a lányom otthon lakik, akkor hagynám őket kettesben, ha nem, akkor megkínálnám őket. Tőlem 2 évvel idősebb a féleségem. 26 éve vagyunk együtt, és van két 20 év feletti gyerek. Egy fiú és egy lány. Anno apámék húzták a szájukat érte, de azt az évi 2x találkozást kibírják. Apósomékkal semmi problémám nem volt e miatt soha.
16/29 anonim válasza:
Semmit. Most az életkor a baj, vagy hogy hazaviszi
18/29 anonim válasza:
7 évvel vagyok idősebb a férjemnél, 15 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok is.
Egyik család se tiltakozott, én 34 voltam, mikor találkoztunk.
19/29 anonim válasza:
Dédim 8 évvel volt idősebb mint a férje.
A hugom 1 évvel idősebb mi a férje.
Én 6 évvel vagyok fiatalabb mint a feleségem.
-Üdv a családban te sem lógszki a sorból!
20/29 anonim válasza:
A korkülönbség miatt sehogy, nincs jelentősége. Egyébként kedvesen fogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!