Szia. Zsuzsi vagyok, Kati anyja. Örülök, hogy megismerhetlek. Mivel kinalhatlak meg: kávé, tea, valami üdítő?
aug. 27. 11:21
2/29 anonim válasza:
A korára nem reagálnék. 6 év és mindketten felnőttek már. Nem a 18 éves állít haza 12 évessel.
3/29 anonim válasza:
Megkérdezném, megkérném a lányom, mutasson be, megkérdezném, meddig tud maradni és megkínálnám ebéddel/vacsorával.
4/29 anonim válasza:
Ha boldog vele, örülnék. Nincs semmi gond ezzel. A mamám 10 évvel idősebb volt papámnál és életük végéig együtt voltak fiatalkoruktól kezdve, nagy szerelemben.
aug. 27. 11:22
5/29 anonim válasza:
Biztos le leszek pontozva, de a körülményektől függ.
Amikor hazahozza, nyilván én is bemutatkozom, megkínálom valamivel, kicsit beszélgetnék vele, aztán nyugiban hagynám őket.
Aztán mivel tudom, hogy a lányom nagyon szeretne gyerekeket, a srác meg esetleg még egyetemista, azért csak rákérdeznék, hogy jól átgondolta-e. Ha a srác 10 év múlva akar családot, akkor már nehezebb lesz megoldani.
aug. 27. 11:27
6/29 anonim válasza:
5
24 évesen eselyesen végzős. De amúgy nem mindneki tanul tovább és egyetem mellett is lehet gyereket vállalni.
aug. 27. 11:31
7/29 anonim válasza:
Nem kellene gyereket vállalni olyan pároknak,akik nem tudják támogatni a már felnőtt gyerek elköltözését.
A guppik,nyulak megtehetik hogy ne tervezzenek előre,csak szaporodjanak.
Az embert az intelligenciája képessé teszi arra hogy nemet mondjon a szaporodási kényszerre.
aug. 27. 11:34
8/29 anonim válasza:
Rokonom egy 20 évessel állított haza 30 évesen. Ha azon sem volt fennakadás, ezen sem kéne, hogy legyen..
aug. 27. 11:39
9/29 anonim válasza:
Apám pont 6 évvel fiatalabb anyámnál. Így nem reagálnék másként, mintha egyidősek lennének.
aug. 27. 11:45
10/29 anonim válasza:
52 éve házas anyukám egy 6 évvel fiatalabb férfival. Mégis mit kellene szólnom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!