Mit tudnék tenni hogy el tudjam fogadni anyukám új párját?
Nem kell elfogadni. Miért kellene? Ő neked egy idegen gyakorlatilag.
Viselkedj vele udvariasan, és ennyi, de nem kell beszélgetni, jópofizni, akkor sem, ha anyád szerint "illik".
De, el kell fogadni. Szeretni nem kell. Elfogadni igen. Vagy el lehet cuccolni. Kedves első, ha a kerdezonek nem kell elfogadnia az anyja partnerét, akkor ugye az anyjának se kell majd a kérdező párját elfogadnia?
Kerdezo
Nyilván a szemedben apád helyére lépett ferfi és ezért van benned ellenérzés felé. Nem így kell nézni. Próbáld úgy, hogy anyad boldog vele. Nyitottan állj hozzá. Nem kell szeretned. Tisztelni, elfogadni viszont kell, ahogy neki is ugyanúgy téged.
Mondjuk senkit nem lehet összeszedni megözvegyülés után ilyen hamar, méghozzá élettársi kapcsolatra, csak azt, aki már eleve megvolt a hátterben apukád mellett is, ki tudja mióta.
A tudatalattid érez valamit, pont ezt esetleg. Légy éber és figyelmes.
Én egy dolgot 48 évesen megtanultam, hogy SOHA ne hallgattassam el a megérzéseim, az intuícíóm valakivel kapcsolatosan!
Hányszor az életem során adott jeleket emberekről, de én lehurrogtam, elhallgattattam, hogy nincs bizonyítékom, stb.
És mindig pórul jártam.
Nem azt mondom, hogy vitázz stb, annak nincs értelme, de ha neked úgy jó, tarts egy udvarias távolságot.
Nem kell föltétlen megkedvelni, majd kierül idővel miféle.
Anyukád téged ebbe belekényszerített, hogy jópofizzál
"Nincs közöd az anyád új szeretőjéhez, szólni se kell hozzá a köszönésen kívül, nem a te barátod. Mért kéne neked beszélgetni vele?"
Jaja. Aztán az anyja is ugyanígy álljon majd a kerdezo pasijahoz/csajához, ugye.
Adj magadnak egy kis időt!
Tudom, hogy nehéz megbarátkoznod a helyzettel.
Nem kötelező szeretni, csak fogadd el, add meg neki a minimális tiszteletet, ne legyél vele bunkó!
Nekem úgy tűnik, hogy a férfi szinte erre várt, hogy valakire rátelepedhessen, élősködhessen és kiforgasson.
Az ilyen egyből rádköltözők 90% ban pénztelenek, ha van is munkája a fizetése nem akkora, hogy jól éljen belőle, így kell a nő, kell a háza, lehetőleg majd rád megsértődik, hogy az anyád őt sajnálja es majd megpróbál kiutálni onnan, ha látja, hogy anyád nem véd meg akkor szabad az út . Ez valami here kell legyen, ilyen ingyenzabáló, jellemtelen, aki házas nővel kavart és a sors szerencséjének éli meg apád halálát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!