Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez másoknál is így szokott...

Ez másoknál is így szokott lenni vagy csak az én apám ilyen?

Figyelt kérdés

Édesapám régebben folyamatosan a seggemet fogdosta. Akár otthon voltunk, akár ismerősöknél, akár a boltban. Fogta magát és rácsapkodott a seggemre ha a kedve úgy tartotta vagy belemarkolt. Engem ez kisebbként is nagyon irritált.

Egyszer volt az hogy a Lidl közepén közöltem vele hogy hagyja abba. Erre jött a "te az én lányom vagy azt csinálok veled amit akarok" duma, rendesen meg volt sértődve.

Amióta barátom van (2 éve) azóta nagyon nagyon ritkán, de rápaskol a fenekemre. Tudja hogy utálom, nem szeretem a nemkívánt öleléseket/puszikat/érintéseket senkitől sem ha én nem akarom, de attól függetlenül csinálja. Mondogatja sokszor hogy milyen jó testem van, milyen jó melleim vannak ésatöbbi.

Ez másoknál is így szokott lenni vagy csak az én apám ilyen?

aug. 24. 23:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

"szereti azt megadni nekünk gyerekeknek amit tud"

Szóval ezzel mentegeti magát anyukád. Hogy szar a házassága, a férje egy hűtlen, pedofilhajlamú, molesztáló, a nagyobbik lány menekül otthonról, a kicsi meg folyton veszekszik az apjával de minden oké mert legalább anyagilag rendben vagyunk. Az hogy a gyerekek közben sérülnek lelkileg a helyzet miatt az nem gáz. Csak pénz legyen

Szép egy anya.

aug. 25. 01:08
 22/26 A kérdező kommentje:
anyám mindig azzal jön hogy neki sz.r gyerekkora volt és örüljek hogy nem alkoholisták, mint az ő szülei. ffs nem értem.
aug. 25. 01:12
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Én mint apa soha nem ütök a 15 éves lányom fenekére. Nem a tulajdonos. Van privát szférája.
aug. 25. 05:35
 24/26 anonim ***** válasza:
88%

Én nem hagynám. Visszaütnék. Vagy elfordulnék, ha jön.

Megmondanám neki, hogy ez zaklatás.

Vagy megkérdezném tőle, hogy a saját gyerekedre izgulsz, aberrált vagy?

Simán megütném ha hozzám nyúl.

Megmondanám neki, hogy ha visszaüt, feljelentem.

Apám nem perverz volt, hanem alkesz.

Amikor hőbörgött, egyszer megütöttem.

Volt, hogy behajítottam az ágyába.

aug. 25. 07:03
 25/26 anonim ***** válasza:
10%

Na. Nem, nem vagyok pedofil. Nem, nem csapdosom a saját gyerekeimet sehol sem.

De azt elhiszem, hogy vannak oylan szülők, akik nem pedofil hajlammal ezt csinálják. Mint ahogy más ember a kutyát, macskát paskolja, simogatja a fenekén, ettől még nem akar vele közösülni, más így viselkedik a saját gyerekével is.

Van egy barátnőm, akinek az apja ugyanilyen, fogdossa a lány gyerekeit, de konkrétan minden 18-30 év körüli nőt úgy néz meg, hogy kigúvad a szeme.

Ettől függetlenül az ő gyerekei ezt nem érzik szexuális zaklatásnak, mert a fenék paskolásnál többet azért sose érintette meg őket az apjuk, nem volt féltékeny a pasijaikra sem, és tudott utána rendesen viselkedni.

Igaz, én már apámtól egy erősebb ölelést, hajsimogatást sem tudtam elviselni, mert kényelmetlenül éreztem magam, de neki szóltam és abba hagyta.

Így kellene működni sajnos mindenhol. Ha zavar, szólsz és abbahagyja, ha nem és ráadásul a tulajdonának kezel, akkor amit lehet egyetem, koli, vagy elköltözés a baráttal. És ha már vannak olyan komolyak a dolgok, hogy nem kell vissza nézned hozzájuk, mert stabilan állsz, akkor a legközelebbi ilyen fogdosó esetnél megmondhatod neki, hogy nem azt csinál veled amit akar, és soha többet nem teszed a lábad a házukba, hozzád is csak anyád jöhet. Vagy ő sem.

aug. 25. 07:30
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, apám sohasem tekintett "nőként" rám, ergo nem tett megjegyzést a mellemre (wtf?), nem fogdosott, nem nyúlt hozzám, stb.

Egy barátnőm van, akit molesztált az apja, na olyan is a férfiakhoz való viszonya (már felnőtt és nem tartja a kapcsolatot az apjával).

aug. 25. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!