Hogy tehette ezt az apám?
Figyelt kérdés
Nemrég a szüleim keresztlányának esküvője volt, a szüleim voltak a násznagyok többek között. Botrányosan viselkedett, egész végig én szégyelltem magam helyette. A főasztalnál ültek nagyon korán felálltak és kirontottak, kérdeztem, hogy hova mennek erre annyi volt a válasz, hogy haza mert túl hangos a zene. A menyasszony utánuk rohant mert még a köszönő ajándékot sem várták meg és az udvaron többek füle hallatára elküldte a memyasszonyt az Isten fa**ra, amit én már nem hallottam utólag tudtam meg, miután bocsánatot kértem apám nevében. Láttam, hogy kisírt szemekkel jött vissza a menyasszony és gondoltam hogy valami történt. Egész este nagyon kellemetlen volt számomra és nem hittem el, hogy egy estére nem bírja ki, hogy ne rendezzen jelenetet. Ráadásul a gyerekkori legjobb barátja lányáról van szó. Mégis hogy nem bírja ki, hogy ne rendezzen jelenetet vagy ha annyira menni akart miért nem talált ki valami indokot?Lehetett volna szebben is rendezni ezt.aug. 10. 16:46
1/5 anonim válasza:
Igazad van, ez nagyon kellemetlen, de nem neked, hanem neki.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk innen nézve egészen biztosan nem a zene volt a gond, hanem valami más, amit nem akart veled megosztani. Simán lehet hogy valamivel vérig sértette a menyasszony vagy a vőlegény. Neked még véletlenül se kellett volna bocsánatot kérned, pláne ha nem is tudod a valódi hátteret.
3/5 anonim válasza:
Emiatt nem neked kell magyarázkodnod.
Amúgy apukád gondolom, eddig sem volt az udvariasság mintaképe. Az ilyen embereknél sajnos várható, hogy nem fognak tudni viselkedni, pláne ittasan. Tuti nem kértem volna fel semmilyen szerepre, ha már mindenképp meg akarom hívni.
4/5 anonim válasza:
Mentőt kell hívni, nem rendőrt. Ha a mentők úgy látják, hogy ön és/vagy közveszélyes, akkor ők kérnek karhatalmat, és be fogják vinni a zártosztályra.
5/5 anonim válasza:
Nem ismerjük apáf nézőpontját így nem lehet semmi érdemlegeset írni. Bármi történhetett amit te nem tudsz.
Viszont pl. Vannak olyan autisták akik nagyon érzékenyek a hangokra és agresszívek lesznek. Nem arra gondolok hogy apád autista, de az is lehet magyarázat hogy érzékeny a hangokra.
Én se vagyok az, de volt már hogy kiakadtam fesztiválon és én is meglepődtem magamon. Fáradt voltam (ott dolgoztam nem szórakozni mentem) és sok volt az inger ezért muszáj volt elvonulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!