Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez másoknál is így szokott...

Ez másoknál is így szokott lenni vagy csak az én apám ilyen?

Figyelt kérdés

Édesapám régebben folyamatosan a seggemet fogdosta. Akár otthon voltunk, akár ismerősöknél, akár a boltban. Fogta magát és rácsapkodott a seggemre ha a kedve úgy tartotta vagy belemarkolt. Engem ez kisebbként is nagyon irritált.

Egyszer volt az hogy a Lidl közepén közöltem vele hogy hagyja abba. Erre jött a "te az én lányom vagy azt csinálok veled amit akarok" duma, rendesen meg volt sértődve.

Amióta barátom van (2 éve) azóta nagyon nagyon ritkán, de rápaskol a fenekemre. Tudja hogy utálom, nem szeretem a nemkívánt öleléseket/puszikat/érintéseket senkitől sem ha én nem akarom, de attól függetlenül csinálja. Mondogatja sokszor hogy milyen jó testem van, milyen jó melleim vannak ésatöbbi.

Ez másoknál is így szokott lenni vagy csak az én apám ilyen?

aug. 24. 23:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Október-november az már majdnem itt van. Remélem összejön.

Diákmeló esetleg hétvégén?

Tesódhoz is nyúl így apukád?

Nagy a korkülönbség köztetek ahogy látom

aug. 25. 00:17
 12/26 anonim válasza:
88%
Nem, ez nem normális. Apád beteg! Pedofil hajlamai vannak... Jó ég, szegény kishugod... Beszélj erről másik, normális gondolkodású rokonnak. Anyád is megéri a pénzét...
aug. 25. 00:24
 13/26 A kérdező kommentje:

a kistesómhoz nem annyira. nem szokott vele foglalkozni. anyámmal örülünk ha nem vesznek össze valamin.

rokonom nincsen akinek tudnék szólni. nem tartjuk senkivel sem különösebben a kapcsolatot

aug. 25. 00:28
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Szánalmasak az ilyen "anyák", akik a pénz miatt képesek mindent elnézni a férfinak. Majd, ha megerőszakol, abba is beletörődik anyád? A lényeg, hogy a pénz miatt maradjon. Komolyan, az agyam eldobom…
aug. 25. 00:29
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Hatos és kilences válaszoló voltam, azt lehagytam.
aug. 25. 00:29
 16/26 A kérdező kommentje:

#14 én sem értem. anno amikor velem volt anyám terhes is csalta apám anyámat.

az a baj anyám nagyon pénzorientált. szereti a pénzt, szereti azt megadni nekünk gyerekeknek amit tud. de ehhez kell apám fizetése is amit sokszor kevesel (pedig kettejúk fizuja kb 1 millió 1 hónapra).

aug. 25. 00:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád sem százas akkor, már ne haragudj. Erre szokták mondani, hogy a pénz nem minden. Nekem biztos, hogy nem érne annyit a pénz, hogy egy elmebeteggel éljek együtt, aki ráadásul szexuálisan molesztálja a saját lányunkat…

Nem vagyunk egyformák.

aug. 25. 00:41
 18/26 A kérdező kommentje:
#17 nekem ilyen férjem lenne már nem lenne a férjem. sőt lehet böribe lennék gyilkosságért.
aug. 25. 00:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok, hogy el tudj költözni, viszont a kishúgodat sajnálom. Én félnék, hogy vele is ez lesz...
aug. 25. 00:58
 20/26 A kérdező kommentje:
#19 én is félek. nagyon. sőt vele rengeteget kiabál, úgy beszél mint a kutyával. aztán ha a kistesóm visszabeszél még neki áll feljebb.
aug. 25. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!