Ez mire volt jó?
Figyelt kérdés
Egyik rokonunk meghalt, és a szüleim felajánlották, hogy ha - sikerül olcsón - megvennék az ő házát nekem örökség gyanánt. De ilyen potom pénzért (se gáz, se csatorna, fa ablakok, hullámos tető, nem jó hírű környék.). Persze, megmondták az örökösök, hogy jóval többet ér a ház még telek áron is. Erre mutattam nekik egy másik ingatlant (pár millióval drágábbért (13M-ért teljesen felújított, de azt én már kipótoltam volna és hát igen, 50km-rel arrébb) és akkor erre már azt mondták, hogy nem, meg majd meglátjuk. Magyarán leráztak.aug. 23. 11:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem itt a pénz a kulcs.
Az a házat nagyon olcsónak gondolták, kiderült hogy nem az lemondtak róla.
Amit te mondasz házba, a te pótlásod nélkül többet kéne beleadniuk mint ők tervezték az örökségben hagyott házba?
2/7 A kérdező kommentje:
Ők 6M-ért akarták megvenni azt a házat. Amit én kinéztem az 13M.
aug. 23. 12:46
3/7 anonim válasza:
Ez a duplája. Kipótoltad volna a hiányzó 7 milliót?
4/7 anonim válasza:
Arra több is mint 6M rá fog menni ilyen alapanyag és szakember árak mellett. A már felújított sokkal gazdaságosabb döntés.
5/7 A kérdező kommentje:
#3 Amit ők akartak azt kb 20-30M fogják eladni.
Annál amit kinéztem,igen, kipótoltam volna a fennmaradót.
aug. 23. 20:40
6/7 anonim válasza:
Akkor ha nem a pénz akkor a távolság a baj.
Egyedüli gyerek vagy?
7/7 anonim válasza:
Én a helyedben megvenném hitellel a 13 milliós házat. A szüleid ezek szerint bizonytalanok abban, hogy akarnak-e támogatni, vagy nem akarják, hogy messze költözz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!