Én vagyok a világ legrosszabb gyereke ha semmi kedvem ehhez?
Szóval, szeptemberben új munkahelyen kezdek és a PhD disszertációmat írom. Eléggé stresszes meg szorongó vagyok emiatt, 28-án lesz az első próba napom és már most alig bírtam aludni.
A szüleim tavaly májusban szètmentek, mert anyukámnak új barátja lett. Azóta 1x voltak itt a lakásban nálam (több órányira lakom tőlük már lassan 10 éve, az egyetem miatt), de akkor értelemszerűen hazamentem apámhoz, mert anyum és baràtja 2 hónapja voltak együtt, és abszolút nem álltunk úgy érzelmileg, hogy kibírjunk egy hosszúhétvégét együtt.
Viszont a szeptemberi stressz miatt legszívesebben most is ezt tenném... semmi kedvem pont most egy hosszúhétvégét jópofozni velük, pedig tudom hogy várják, meg jó bulinak tartják, meg anyum barátja nagyon kíváncsi arra, milyen háziasszony vagyok, mert még nem volt lehetőségem főzni rájuk. :(
Plusz azzal is számolok, hogy cefet beteg leszek szeptemberben, ahogy mindig, ugyanis nincs autóm, se munkában se tömegközlekedésben nem tudom elkerülni a bacik hadát.
Viszont okkal jönnek pont ìgy, nem mondhatom azt, hogy jöjjetek inkább az őszi szünetben...
Az én kérdésemet egyből lekamuzták, de neked tényleg higgyük el, hogy egyetemi végzettséggel, folyamatban lévő phd-vel komolyan ennyire tehetetlen kisgyerek vagy?
"Anya, most nem alkalmas, majd máskor gyertek."
Az meg mégis kit érdekel, hogy anyád bikája mit gondol a főzőtudományodról? mi köze hozzá, hogy főzöl-e egyáltalán vagy sosem szoktál? téged is dugni akar???
Bocs, de "cefet beteg" nem az autó, hanem az immunrendszered hiánya miatt leszel.
Amúgy nem bírsz ki két napot? Komolyan? Gondolom nem havonta kell megtenned, hiszen írtad, hogy ritkán látjátok egymást.
Egyébként nem kötelező háziasszonykodni, ha ez neked megterhelő, menjetek étterembe, vagy rendelj kaját.
Ha rosszul esik, ha nem, akármilyen egyetemet is végzel, full életképtelennek tűnsz. Se az idődet nem tudod megdzervezni, se az akaratodat nem tudod érvényesíteni. Nem tudom hány éves lehetsz, de sejtem, hogy kb annyi, mint én.
És veled ellentétben én tudok nemet mondani, rendezni az ügyeimet és nem játszom kiszolgáló személyzetet senki kedvéért, ha nem akarok. Tehát, ha nekem ez mind megy, megy neked is.
Tok oszinten mondom, surgosen segitsegre van szukseged.
Azon csodalkozom, hogy eddig eltel valahogy. Mert ez azert kicsit durva :D
“anyum barátja nagyon kíváncsi arra, milyen háziasszony vagyok, mert még nem volt lehetőségem főzni rájuk. :(“
Úristen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!