Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a világ legrosszabb...

Én vagyok a világ legrosszabb gyereke ha semmi kedvem ehhez?

Figyelt kérdés

Szóval, szeptemberben új munkahelyen kezdek és a PhD disszertációmat írom. Eléggé stresszes meg szorongó vagyok emiatt, 28-án lesz az első próba napom és már most alig bírtam aludni.

A szüleim tavaly májusban szètmentek, mert anyukámnak új barátja lett. Azóta 1x voltak itt a lakásban nálam (több órányira lakom tőlük már lassan 10 éve, az egyetem miatt), de akkor értelemszerűen hazamentem apámhoz, mert anyum és baràtja 2 hónapja voltak együtt, és abszolút nem álltunk úgy érzelmileg, hogy kibírjunk egy hosszúhétvégét együtt.

Viszont a szeptemberi stressz miatt legszívesebben most is ezt tenném... semmi kedvem pont most egy hosszúhétvégét jópofozni velük, pedig tudom hogy várják, meg jó bulinak tartják, meg anyum barátja nagyon kíváncsi arra, milyen háziasszony vagyok, mert még nem volt lehetőségem főzni rájuk. :(

Plusz azzal is számolok, hogy cefet beteg leszek szeptemberben, ahogy mindig, ugyanis nincs autóm, se munkában se tömegközlekedésben nem tudom elkerülni a bacik hadát.

Viszont okkal jönnek pont ìgy, nem mondhatom azt, hogy jöjjetek inkább az őszi szünetben...

aug. 22. 19:58
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

30-as nem érted gondolom, mert nem fenyeget anyukád mindig és nem érted milyen egy nárcisztikus ember mellett felnőni és terápiába menni ezzel. Én nem tudom egy 53 éves nő miért nevez önzőnek meg egoistának és miért fenyegetőzik a "beteg vagyok, ne gyere ezen a hétvégén keressünk egy másikat." Semmivel nem szolgáltam rá arra, hogy érzelmileg bántalmazzon, egész eddigi életemben.

Nem a havi 50 ezer forinttal van bajom. Szívesen kifizetem, olyan mintha otthon élnék, és beadnék a közösbe. Hadd kérdezzem meg hány éves vagy, milyen körökben mozogsz, mikor végeztél egyetemet, milyen ismerőseid vannak, mert a mai fiatalok hatalmas százaléka ha akar sem tud elköltözni 30 évesen sem otthonról, mert

260 km-re jártam dolgozni félállásban 1 évig, mert nem találtam mást, amit PhD mellett csinálhattam, ezt is szorgalommal, emberi kapcsolatokkal értem el. Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó tapasztalat volt, nagyon szerettek ott az emberek és nagyon hálásak voltak amiért bevállaltam. Mindent megoldok egyedül.

Nem leszel hálás senkinek azért, amiért a világra hozott, és nem fair felhánytorgatni valamit, amit nem kértél, sem az életemet sem a lakást nem kertem. Ped. Bèrtáblában leszek, novemberben kapom az első fizetésem. Nem tudok ebből albérletet fizetni egyedül, mert semmim nem maradna a hó végére.

Barátnömnek kocsija van, macskája van, 130 az albija mindennel. Én havi 60 ezerből ételérzékeny lévén nem tudok megétkezni. Azért nem lakom albérletben, mert őt is a sírás kerülgeti, hogy ennyire csóró, hogy az autót eteti, nem magát.

Ez nem az alám rakott lakás hibája, hanem h a magyar állam nem ad olyan fizetést, amiből meg lehet élni.

Van másodállásom, de azt a pénzt 100%-ban elteszem hosszútávra, mert nem lesz nyugdíjunk!!!

TE azt nem vagy képes felfogni, hogy ez a nő mindent elért az életben csak azért mert meghalt az apja aki nagyon-nagyon gazdag volt így neki 50 éves kora óta nem kell dolgoznia. DE tőlem mindent is sajnál!!! Holott aranyélete van. Miért kell sajnálni ilyen élet mellett a saját gyerekedtől, 18 millio forintnyi tulajdonrészt???

Baj, ha ez az én értékrendembe nem fér bele??? És nem tudok tisztelni egy ilyen embert? Hagyhatna békében, le lennék tudva, többé gondja rám az életben nem lenne. Ugyanúgy élhetne tovább gazdagon, neki a hatalomfitogtatásra, a kontrollmániára, a nárcizmusra van szüksége NEM a 18 millió forintra!!!!

szept. 19. 10:03
 32/48 A kérdező kommentje:

Van egy húgom aki értelmi sérült. Ha ők nem lesznek, nekem kell rá gondot fordítanom, ő ha akarna sem tudna elköltözni otthonról.

Ebben a felállásban a tulajdonrésze 25%-a a húgomé lenne ha meghalna. Bár simán el tudom képzelni, hogy rám nem is hagyna semmit, maximum az új párja gyerekeire.

Neki nem lehet nemet mondani, mert akkor egyből én vagyok minden sz*r. Ez senkinek nem jár, senkinek nem kell elviselni!

szept. 19. 10:11
 33/48 A kérdező kommentje:
Mármint az 50%-ból 25% tehát a lakás 1/4-e. Meg apámtól is a 25%. De erre se gondol ilyenkor, hogy ez a húgom vagyona is...
szept. 19. 10:12
 34/48 anonim ***** válasza:
60%

"De erre se gondol ilyenkor, hogy ez a húgom vagyona is..."

Nem, ez ANYÁD vagyona. Senki másé

szept. 19. 10:19
 35/48 anonim ***** válasza:
60%

"TE azt nem vagy képes felfogni, hogy ez a nő mindent elért az életben csak azért mert meghalt az apja aki nagyon-nagyon gazdag volt így neki 50 éves kora óta nem kell dolgoznia"

Anyad 53, te 28 vagy. Anyad 3 évvel ezelőttig még dolgozott. 50 évesen lehet te is megorokolsz mindent. Ha én lennék az anyad, megoldanam, hogy az a minden nulla, semmi , nix legyen

szept. 19. 10:22
 36/48 A kérdező kommentje:

34-35 van gyereked?

Mondott neked valaha nemet? Meghúzta valaha a határait veled szemben? Nem értett egyet veled dolgokban? Volt, amikor nem akart találkozni veled? (Mert ez a barátokkal sem megy mindig, sőt a pároddal sem ha nem éltek együtt!) Veszekedtetek valaha?

Fenyegetted ezért? Hálátlannak nevezted? Olyan dolgokat hánytorgatott fel minden vita kapcsán, amit nem érdemelsz? Közben soha magába se nézett? 2x megcsalta az apád???

Miért kéne ezzel egyetértenem? Miért kéne ezért tisztelnem és fejet hajtani a jóságos asszonynak, mert az anyám? Nem szeretetről van szo, mert szeretem, de lehet 10-ből 9 tettével nem tudok es nem akarok azonosulni.

Én szellemi munkát végzek. Nem hasonlíthatja az ő fizikai munkájához. Ő ezt nem bírnám, én meg azt. Semmiben sem hasonlítunk amúgy. Mint a tűz és víz.

De ezért így kell bánnia velem??

szept. 19. 10:27
 37/48 anonim ***** válasza:
60%

Van.

Mondott nemet. Igen, meghuzza a határait.

Igen, megfenyegetem, ha az én hataraimon feszegeti magát.

A gyerekem nehezen csalná meg apámat. Döntsd el, kinek a nevében beszélsz. Ha anyad csalja meg apádat, az a kettejük dolga, neked nincs közöd hozzá. Az anyasaganak sincs köze hozzá.

Nem kell tisztelnek, nem kell szeretned. Meg ma kikoltozhetsz a lakásából és elhetsz önállóan.

Azért bánik így veled bakker, mert nyivakolsz mint egy macska és képtelen vagy felnoni

szept. 19. 10:32
 38/48 A kérdező kommentje:

Anyám 25 évig nem beszélt az apjával megsem turta ki a vagyonából amúgy, szóval minden ami süt rólad az a rosszindulat...

És azért tartom magam a véleményemhez, mert apám úgy gondolkodik, ahogy én gondolkodom, azaz ha teheti, szegíti a gyerekét. Ő ezért ment bele ebbe az ingatlanvásárlásba, hogy a lakhatàsom, mint kérdés ne legyen többé probléma. Afelett ő sem tud szó nélkül elmenni, hogy az anyám anyaként nem így gondolkodik, holott ő is mindent megkapott amit lehetett otthonról

szept. 19. 10:32
 39/48 anonim ***** válasza:
81%
Anyad és az ő apjának kapcsolata nem ugyanaz, mint q te anyad meg a te kapcsolatod.
szept. 19. 10:33
 40/48 A kérdező kommentje:

NEM AZ Ő LAKÁSA! 50%-BAN AZ APÁMÉ! Ez a lényeg. Amíg ő nem adja el, nem hajlandó eladni, amíg ő azt akarja hogy nekem jó legyen nekem innen nincs miért elmennem!

Mondom, anyám felém se néz! Csak ha én megyek oda. Most csak nyaralni akar idejönni ingyen szállással.

Ennyit nem lehet szerinted anyádnak mondani? Hogy akkor ne jöjjön vendégségbe ha cefet beteg vagy? Ezért ilyet írnál a gyerekednek éjjel 11 órakor? Hogy akkor fizess?

Tényleg ezt érdemlem?

Függetleníts el a nyivákolástól, nézd objektìven ezt az egy szitut.

szept. 19. 10:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!