Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon nagy baj lesz. Hogyan...

Nagyon nagy baj lesz. Hogyan állítsam le apámat?

Figyelt kérdés

Sajnos anyu lelépett egy másik férfivel, majd pedig elvált apámtól.

Én 21 éves vagyok, apámmal élek.

Sajnos van neki hiteltartozása, másfél millió ft. Ennek ellenére a fizetése 90%-át elteszi, nem fizet ki a banknak semmit. A célja az, hogy el fogja adni a mostani autóját, az összegyült összeget pedig hozáteszi. Így tervez venni 2.9 millióért egy megbízhatóbb kocsit, Ami egyben az álomautója is.

Félek, hogy elveszik a házat.

Jönnek a behajtók.

A postás csak a felszólítóleveleket hozza.

Most jutottam el arra a pontra, hogy félek.

Apa nem törodik semmivel.

aug. 21. 13:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%

Te is csak nyomod a hülyeséget #39 és el se olvasod, amit ír a másik.

Ezekből történnek pont a fent említett ügyintézések is, hogy ilyen dolgokat meg lehet csinálni.

aug. 22. 15:15
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz veled a kommunikáció 40, így én ezt most beszüntetem, mivel még azt sem érted, hogy a fogalmazásmódomat hogyan kellett volna általánosan értelmezned és nem önnön magadra.

Kérdező részére szívesen segítek, ha esetleg valós jogi probléma kerekedik a fentiekből, ami rá nézve teljesen valószínűtlen.

aug. 22. 15:17
 43/44 anonim ***** válasza:
17%

Hiába a jog, ha a gyakorlatban nem így járnak el az emberek.

Jogilag nem lehet megtenni, de nem hiába léteznek ezek a peres ügyek, mert emberek akik ebben dolgoznak, nem korrektek (Nem mind) és ezekből lesznek a félre értések, hogy nem járnak utána a ház hátterének például.

És nagyon ügyesen kikerülted a válasz adást a lényegre.

Pont.

aug. 22. 15:20
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Melyik lényegre nem adtam választ? Kérlek írd meg, és ígérem, hogy adok rá választ.
aug. 22. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!