Hogyan békítsem ki apumat,ha ki akart dobni?
Megcsakt a barátnőm, és szakítottunk. Ez kegyetlenül megviselt engem, naponta hoszú perceken át remegve sírtam a földön heverve.
Ma reggel 6-kor még a szüleim aludtak, csak én ébredtem föl akkor. Ki akartam szellőztetni az sgyamat, mert éreztem, hogy közel van a megbomlás. Mivel az én autóm a szervízben van, fogtam a szüleim autójának a kulcsát, és elindultam vele menni egy kört, azért hogy csak a vezetésre koncentráljak. Egy hatvan kilométeres utat jártam be a környező településeken.
Apu keresni kezdte reggel a kocsit és engem. Kétségbe volt esve, és nagyon dühös volt, mert elvittem a kocsiját.
Anyum szerint normálisan tettem, de apám ki akart tenni. Úgy tesz mint egy idegennel, nem szól hozzám.
Nekem ez nagyon rosszul esik. Mit csináljak?
Köszönöm
Kérj bocsánatot és magyarázd el neki a helyzetet. Ha értelmes megérti.
De amúgy ha szeret biztos megbékül. Csak egy kis idő kell neki.
Cetlit azért hagyhattál volna hogy tudják mi a helyzet.
Kérj bocsánatot aztán majd vége lesz.
Mondjuk én is kvára kiakadtam volna, hogyha egy sms-t nem dobsz "csak úgy" elviszed a kocsit.
Bocs, alap illemről nem hallottál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!