Feláldoznátok a nagyobbik gyereketek szobáját hogyha születne egy kisebbik gyerek?
Most lettem 16 éves, van egy 1 éves kistesóm. Anyukám egyik napról a másikra fogta magát és a szobám felét átrendezte a kistesómnak játékos résszé. Eleve a kistesóm szobája nem nagy, kb 12 m², az én szobám kb 18 m². A szüleim szobájából lett neki leválasztva a szoba, mivel a 90 m²-es házban nehézkes kialakítani egy harmadik szobát.
Engem nagyon zavar hogy anyukám nem kérdezett meg róla és csak úgy átcuccolt ide a szobámba. Így csak konkrétan az ágyam maradt meg nekem meg az íróasztalom ahol lehetek. Az ágy se mindig, mert anyámék elfekszenek rajta és ott terülnek szét minden egyes nap.
Nagyon zavar hogy nincsen semmi magánszférám, csak esténként. Nem tudok anélkül átöltözni hogy senki sincsen a szobámba, ha kimegyek a fürdőbe én vagyok leszidva hogy ne legyek szégyellős, láttak ők már stb stb.
És nem lehetne, hogy te és anyudék szobát cseréljetek? Úgy néz ki, nagyon tetszik nekik az a szoba és tudnának hucutkodni is, gondolom ezért nem akartak tesód szobájába engedni. Bár tartok tőle, rágyúrnánk a 3. gyerekre.
Ha már a te szobád nem lett volna jó ketté választva (pedig a leírtak alapján tényleg az lett volna a legértelmesebb ötlet), akkor hátha rá tudod őket venni, hogy cseréljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!