Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feláldoznátok a nagyobbik...

Feláldoznátok a nagyobbik gyereketek szobáját hogyha születne egy kisebbik gyerek?

Figyelt kérdés

Most lettem 16 éves, van egy 1 éves kistesóm. Anyukám egyik napról a másikra fogta magát és a szobám felét átrendezte a kistesómnak játékos résszé. Eleve a kistesóm szobája nem nagy, kb 12 m², az én szobám kb 18 m². A szüleim szobájából lett neki leválasztva a szoba, mivel a 90 m²-es házban nehézkes kialakítani egy harmadik szobát.

Engem nagyon zavar hogy anyukám nem kérdezett meg róla és csak úgy átcuccolt ide a szobámba. Így csak konkrétan az ágyam maradt meg nekem meg az íróasztalom ahol lehetek. Az ágy se mindig, mert anyámék elfekszenek rajta és ott terülnek szét minden egyes nap.

Nagyon zavar hogy nincsen semmi magánszférám, csak esténként. Nem tudok anélkül átöltözni hogy senki sincsen a szobámba, ha kimegyek a fürdőbe én vagyok leszidva hogy ne legyek szégyellős, láttak ők már stb stb.

aug. 19. 18:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos úgy néz ki kérdező az anyád stílusát nézve, ahogy téged semmibe vesz, hogy neked sok szavad nincs otthon! Mert ha lett volna, már rég szóltál volna!

Kell ülj, nincs hova feküdj, es meg a rohadt talpait is odareszeli, törölköző nélkül!

aug. 19. 23:07
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi afrancnak vállalta az új purdét mikor nincs hely a házba?
aug. 20. 00:06
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne vigyázz többet a kistestvére és ne cserélj pelenkát. Ha anyád nagyon erőszakoskodik, csináld rosszul, hogy több munka legyen helyre hozni. Iskolaidő alatt menekülj a könyvtárba, csak nagyon későn menj haza, szombaton is menj szombaton nyitva tartó könyvtárba, parkba, plázába tanulni, mert otthon nem fogsz tudni, meg anyádat is le kell nevelni arról, hogy folyton a nyakadba sózza a porontyot.
aug. 20. 07:36
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem fogja fel, hogy amíg ő az ágyadon hedereg, te nincs hol feküdj, ilyen nincs! Határtalan pofátlanság és rosszindulat a részéről, ki akar túrni , en konfrontálnám, megkérdezném, hogy miért hozta ezt a döntést es hogy neked ez nem jó! Létezik h nem tudja?
aug. 20. 08:14
 35/42 anonim ***** válasza:
70%

Tök mindegy, mit mondasz, a szüleid háza, és ott azt csinálnak, amit akarnak. Sajnos ez az igazság :(

Nálunk egyszerűen elvették a szobámat, ahol addig 14 éven át laktam, és elpateroltak a ház másik végébe, a kvázi "rumliszobába". Úgyis elfér ott az ágyam, a szekrényem, semmi baj.

Rendet rakunk aztán jó lesz.

Mindezt azért, mert ész nélkül ment a második gyerek vállalása, és egyszerűbb volt az én már kész szobámat gyors átrendezni az övének.

aug. 20. 09:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem vállalunk újabb gyereket a meglévő kárára!
aug. 20. 09:29
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Most nyáron nem is akkora gond (menj át a szüleid szobájába lefeküdni, ha már ők a tiédben vannak), de két hét múlva iskola lesz megint. Ha 16 vagy, akkor legalább 10.-es esetleg 11.-es vagy, azért az a házi már nem öt perc sorminta a füzetben. A jegyeid már számítanak a felvételibe is (át utolsó két tanult év kell, és van olyan tárgy, amiből a 10. is beleesik ebbe). Vagy anyád úgy gondolja, hogy úgy tanulj, hogy a háttérben kurjongat a kistesó játék közben, ő meg telefonozik az ágyadon? Megáll az ész.
aug. 20. 11:55
 38/42 anonim ***** válasza:
78%
Micsoda állat egy fehérnép az anyád, már megbocsáss, de állati szint alatt van, egy redves odvas lény!
aug. 20. 12:30
 39/42 anonim ***** válasza:
81%

Ez a kulcsmondat, és mindenre magyarázat: "Én nemkívánt gyerek vagyok" Vagy valami ilyesmit írtál. Ugyanebben a cipőben járok én is, elmúltam 40.

Rossz hírem van: anyád semmit nem fog változni, sőt, csak rosszabb lesz, ahogy cseperedik a tesód. Hogy mit tehetsz? Amilyen hamar lehet, húzz el messzire, és vissza se nézz! Én is ezt tettem, csak amikor terhes lettem, akkor kezdtem nyitni feléjük. Hát az unokát imádták, de én továbbra is le voltam tojva. Valami nem változik. A mentális egészséged érdekében a legjobb, ha lelépsz.

aug. 20. 20:20
 40/42 anonim ***** válasza:
86%
A megoldás: anyádék beköltöznek a gyerekszobába, oda elég 1 ágy, úgyis csak aludni mennek be. A gyerek beköltözik anyádék mostani szobájába. Te maradsz a helyeden.
aug. 20. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!