Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy ezért utálom az...

Baj hogy ezért utálom az apámat? 19L

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak még 10 éves koromba, aminek az okát valahol megértem, viszont apámnak új felesége lett, új gyerekei és gyakorlatilag ránk teljesen sz@rik.apám házasságába meg 3 gyereke lett. És mi mintha soha nem léteztünk volna neki csak egy nyomorult félresikerült próbálkozás meg kísérlet voltam, mintha csak egy hiba lennék. Pedig mi is vagyunk 3-an, de apám csinált még 3 másik gyereket az előzőeket meg félredobta. És ezek után ennyi év után felkeresett én meg azt mondtam nem érdekel mert nem az apám. Biológiailag tole származok de semmi több. Elvárta hogy jópofizzak és bár a féltestvéreim szeretem mert ők semmiről sem tehetnek de apámtol undorodok.

aug. 18. 10:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem baj. A Te dolgod.
aug. 18. 10:39
 2/21 anonim ***** válasza:
8%
Vicces hogy a csajok azt gondolják hogy mindenkit érdekel a nyomoruk, ez nem kérdés csak nyafogás
aug. 18. 10:43
 3/21 A kérdező kommentje:
Anyámnak is van új párja de ő teljesen rendes és szeretek vele lenni. Nem olyan mintha az apám lenne de kedvelem mert őszintén törődik velünk és kedvel minket. Apám felesége az meg úgy néz rám és a kistesóimra mintha mi véres rongyok lennénk és folyton rosszindulatú. Én nem fogom tole elvenni az apám eszembe se jutna persze jogom lenne mert elméletileg nekem is az apám de nem kell. Van új családja mi nem kellettünk neki csak egy félresikerült próbálkozás meg hiba volt. Gondolom az új gyerekeit szereti meg az új feleségét.
aug. 18. 10:43
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Azta, jó nagy kurafi, itt 3 gyerek, pár év után meg ott még 3... A 2.feleséget különösen nem értem, mekkora szintű ostobaság kell, hogy 3at szüljön egy ilyen alaknak. Aztán pár év múlva majd jön a 3.feleség és ott is elszórja 3x a magvait...
aug. 18. 11:07
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Most mi is itt a kérdés? Van egyáltalán?
aug. 18. 11:09
 6/21 A kérdező kommentje:
A nagyszüleim foleg az apai nagymamám szerint helytelen hogy utálom az apám. Mert szerinte jó ember a fia meg ilyenek.
aug. 18. 11:13
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Hát most erre mit lehet mondani? Ment a saját útján... Nem azt mondom hogy szép dolog, főleg hogy nem foglalkozott veletek az évek alatt.

De nagy valószínűség szerint a jelenlegi családját is ugyan ennyire tartja, lehet őket is elhagyja előbb utóbb.

Nem te választottad a szüleidet, emiatt neked nem kell rosszul érezned magad.

Az meg megérthető hogy nem akarsz tőle semmit, de a gyűlöleted engedd el, azzal csak magadnak teszel rosszat.

aug. 18. 11:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
4es, ezt mindenhova odahányod, ahova lehet? Ráadásul nem igaz, hogy a 90%. Remélem rád mondjuk igen.
aug. 18. 11:19
 9/21 anonim ***** válasza:
30%
Sosem értettem az ilyen 2. meg 3. nejeket. Mennyire kell ostobának lenni, hogy egy bukott pasival kezd, akinek van gyereke az első házasságából?
aug. 18. 11:21
 10/21 anonim ***** válasza:
32%
Mond a faternak adjon pénzt.
aug. 18. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!