Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az Apámat, mit tegyek?

Utálom az Apámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszerűen ki nem állhatom az Apámat! De kezdem az elején:amikor még kisseb voltam többször is meg ütötte Édesanyámat és bennünket is (bár nem nagyon). Amikor utoljára meg ütötte volna Anyumat akkor kihívta a mentőket rá és emiatt töltött 2 hetet a pszichiátrián. Azóta még semmi, de folyamatosan megy a cirkusz köztem és apám között meg apám és anyám közt is. Mint utólag kiderült az ő édesapja is verte meg alkoholista volt. Fogyamatosan más nőket bámul stb stb.. Folyton megszégyenít a barátaim előtt, mindig leszólogat , és ebből elegem van! Bármit csinálok semmi sem jó, mindig én vagyok a sz@r, a hibás. Én személyszerint úgy gondolom senki sem tökéletes, mindenkinek vannak gyengeségei, de amikor beszól és visszaszólok neki, akkor rögtön azzal jön :"de kemény vagy ezt meg ezt nem tudod, olyan vagy mint egy hülye cigány stb stb.. Persze ha ezt neki mondanám én lennék a legsz@rabb ember! Ma is nevettünk a tesómmal egy meme-n és még ebbe is belekötött!!! Én meg megmondtam neki, hogy jó hogy nem már még az is baj, hogy nevetünk! Minden pitiáner, sz@r dologért leszól! Régebben anyám kedvéért tette le a piát de mostanában az is kezd egyre többször a kezébe kerülni! Sajnos még nem vagyok annyi idős, hogy elköltözzek! Mit tegyek? Bocsi a helyesírási hibákért!
2020. aug. 14. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Vetesd magad állami gondozásba ennyi .
2020. aug. 14. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Szólj anyudnak, hogy dobja ki apádat a házból
2020. aug. 14. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Rendorséget rahivni, gyamhatosag, tavoltartast anyuddal. Utolso sorban kitesizni magad es kiutni. Nekem nem volt ilyen durva a csaladi hatterem, de ott is eldurrant neha egy pofon nekem, miutan felnottem annyira, hogy a kovi ilyennel kivertem apam fogat, azota, 7 eve egy hangosabb szava nem volt hozzam. Van az ugy, hogy a szulotvis meg kell nevelni. Az is csak ember, hiaba a szulod, csak egy ember ugyan azokkal a jogokkal es kotelessegekkel.
2020. aug. 14. 21:29
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Én 8 éve egy árva szót nem szóltam hozzá, akkor se amikor egy házban laktunk.Csak anyával és a húgommal beszéltem, ha szólt hozzám egyszerűen hallgattam. Mióta elköltöztem meg letagadom, az új ismerősöknek pl.azt mondom hogy ő a mostohaapám volt, az igazi pedig meghalt. Ennyire egyszerű, biztos nem dogunk elmenni és jobb belátasra bírni apádat.
2020. aug. 14. 21:44
 5/16 anonim válasza:
73%

Először is:mennyi idős vagy?

Másodszor pedig nagyon sajnálom hogy ez történik veled! Velem is történt egy pár olyan dolog amihez apámnak közé volt...

Kezdjük az elején:

Régen (amikor én még nem is voltam😁🙄(anyukám és a két tesóm mesélte) jó 13-14 évvel ezelőtt) amikor apu dolgozott és volt valami buli szerűség ahova elmentek akkor berugott és ott simogatta az egyik nőt... Akkor anyukámék egyből hazamentek. Plusz mostanában(még olyan október-november lehetett) akkor beszélgetett egy exével viberen és erre azt mondta hogy ő nem is tudja a telefonszámát és nem tudja hogy hogyan került oda és mit akar tőle de azért írt neki. Akkor anyukám (gyengék szegénynek az idegei és sokat sír) hajnalban olyan 4 óra környékén kiült a nappaliba és sírt. Apám felkelt hogy mi a sz@rt sír elrontod ezzel a gyereket(mármint engem🤨😒🙄🤔) és elkezdtek nagyon durván veszekedni akkor éjjel. Pont fent voltam mert nem tudtam aludni. Elkezdtek csapkolódni-vagdalózni és akkor apám nem egy helyen még is ütötte anyukámat. Befutott anya a fürdőszobába és vitte apu telefonját hogy megnezze hogy mit irogattak. Apám utána futott és becsapták az ajtót és elkezdtek verni anya hátát! De annyira hangosan hogy a csukott ajtón keresztül hallani lehetett... Akkor én kimentem és leordítottam apám fejét hogy mi a f@szt képzel hogy anyát megveri és ha legközelebb is ez lesz akkor engem se hagyjon ki mert megvedem anyát! Utána megpróbáltak beszélgetni róla (vagyis anya ment apámhoz hogy mi lesz) és apám elhúzott valahova(elvileg a munkatársához de sztem nem oda ment) és estig elő se jött. Én annyira féltem hogy a suliban ott lesz és történni fog valami gáz. A barátnőmnek se meséltem semmit pedig látták rajtam hogy gáz van. Amúgy meg mostanában is nagyon sokat beszólogat nekünk (mind a 2 tesómnak anyának és nekem) meg elég sokat veszekednek. Semmit nem merek vele megbeszélni mert félek hogy mit mondana. Igazából alig merünk mondani vmi olyat előtte mert félek hogy beszól és kiborulok és úgy leosztom hogy én jövök ki még belőle sz@rul...

Hát velem ezek szoktak történni vagyis a családdal

És sztem próbálj meg vele sokat beszélgetni vagy üljetek le megbeszélni a dolgokat az egész családdal. Nekem az egy kicsit segített de csak azért kicsit mert apám eléggé önfejű. Sokszor hittem azt hogy elválnak de semmi nem lett belőle remélem nem is lesz

Nagyon szorítok neked hogy minden rendbe jöjjön🤗😊🙂

(én is bocsi a helyesírási hibák miatt 😂😁)

2020. aug. 14. 21:44
 6/16 anonim válasza:
21%
Egyetértek a #2-es hozzászolóval
2020. aug. 14. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom már tini vagy, ha bírod verd el :D Bottal vagy akármivel.
2020. aug. 14. 22:51
 8/16 anonim ***** válasza:
5-ös miért nem verted meg?
2020. aug. 14. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Te semmit nem tudsz csinálni, ne is foglalkozz vele, nem komolyan veendő. Meg se halld. Nem érdekes, hogy mit mond. Egy beteg, sérült, felejtős ember. Anyádat kell meggyőzni, hogy adja be a válókeresetet. Csak az a megoldás. A te szempontodból is érthetetlen és felelőtlen, hogy ezt évekkel ezelőtt mért nem tette meg.
2020. aug. 15. 01:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Egy kérdés miért nem adja be anyukad a valópert ?

Minden a sínen lenne valószínűleg anyukadnak fognak elhelyezni és ha tényleg bántalmaz titeket vegyetek fel vmi vel hogy legyen bizonyíték és akar elintézhető hogy a felügyeleti jog teljes mértékbe az anyukadnal legyen akkor meg aztán nem is láthat téged ha te nem leszel felnőtt és te meg nem keresed

Cselekedni kell !!!

Válás lenne a leg egyszerűbb milyen férfi az aki kezet emel egy nőre .....

2020. aug. 15. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!