Utálom apámat, hogy kéne elviselnem a dolgait? 17/l
Sziasztok!
Nem tudom mit kellene tennem most. Az biztos, hogy amint érettségiztem, megyek itthonról, de az még 2 év legalább.
Apám lenéz engem, nincs hozzám egy jó szava. Amint hazaér egyből kezdi, bármit is csinálok, mindenbe bele tud kötni. Folyamatosan azt hallom, hogy olyan igénytelen vagyok, mint az anyám. Ezt akkor mondja, ha épp nincs akkora rend a szobámban. Amint rendet rakok talál valami teljesen mást.
Ma például épp egy műsort néztem a tévében, mikor hazajött. Először megkérdezte, hogy én amúgy egész nyáron alszom meg tévét nézek, semmi mást nem csinálok?
(Közszolgálatit csináltam, tanárhoz járok, tanulok, edzésre járok, augusztustól dolgozom).
Aztán lecseszett, hogy miért vagyok fenn sokáig és hogy nem vagyok normális. Ezután röhögve rámnézett és megkérdezte, hogy szerimtem, ha ő elkezdene verni akkor, mikor ezt a tévéműsort nézem, vajon két hét alatt leszoknék róla?
Erre mit reagáljak? Azt mondtam neki, hogy nem érdekel és eljöttem.
Egyébként is nagyon rondán beszél velünk(főleg velem), mikor tesómmal videójátékoznak üvöltözik(tesómmal is, ha valamit nem csinál jól a játékban). Most két hétig segítettem neki a munkájában egy rendezvényen és akkor is undorodtam tőle. Ahányszor egy pulthoz elmentünk, elkezdett a lányokkal 'flörtölni'. Ha például az egyik lány mondta, hogy melege van, egyből rávágta, hogy hát akkor vetkőzzön. Mindig a szexről beszélt nekik, de a lányok általában poénnak vették. Az egyik lány mondta, hogy fázik, ez meg elkezdte ölelgetni.(amúgy most volt a 18. Évfordulójuk anyámmal)
Tőlem is olyanokat kérdezgetett, hogy a fesztiválozós lányok nagyfarkú embereket keresnek? Meg ilyeneket tolt végig.
Engem veréssel fenyeget, de a kutyámat veri is. Az előző kutyámat még jobban verte. Azt nagyon utálta, részben azért, mert szuka volt. Akkor nem tudtam mit tenni. Mostmár ráordítok hogy hagyja már békén, de akkor meg úgy néz rám, mintha bármikor el tudna kezdeni verni.
Volt egy kutyája, akit nagyon szeretett állítása szerint. Szegény már nagyon öreg volt, nem látott és neki ment dolgoknak. Ilyenkor is megverte. Illetve nem tudta tartani a székletét a korából kifolyólag és ezért is megverte szerencsétlent. Nyílt sebei voltak a kutyának, már a legyek járták. Emlékszem, olyan 5 éves lehettem és én ültem kint a kutya mellett az utolsó napján és kergettem róla a legyeket.
Nem altatta el.
Gusztustalan ember. Utálni akarom, mégis úgy vagyok vele, hogy valamiféle hálával kéne tartoznom neki, amiért sportolhatok vagy épp egx másik hobbimat űzhetem, pedig ez csak pénz kérdése.
Nem tudom mit kellene tennem, hogy kéne ehhez állnom, de nem bírom már sokáig. Most nyáron még rendben van, mert csak tőle hallom ezeket a lenéző dolgokat. De amint elkezdődik az iskola, ott is ugyanezt kapom majd egyes tanároktól, magántanáromtól.
Mit tegyek?
A leírt apa valóban idióta. Más: "ott is ugyanezt kapom majd egyes tanároktól, magántanáromtól."
A magántanártól is? Hogyhogy? A tanárok mit mondanak?
kérdező, olvasd el a Jó reggelt, búbánat! c. francia kisregényt, alig több mint 100 oldal.
abban egy olyan apa-lánya kapcsolat szerepel, amire mindig is vágytam, mert én is hasonlókon mentem át, mint te, nekem ez a könyv sokat segített...
kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!